ASOS Design lanserar Must-Haves idag

nyaste mode för män asos hösten 2020

För den som gillar billiga herrkläder är ASOS det självklara valet.

Modegiganten är en av de sajter som alltid ligger i framkant då det gäller att snabbt reagera på modets svävningar med egendesignade kollektioner. Det faktum att designavdelningen finns in-house är också en av orsakerna till att priserna kan hållas så låga.

ASOS Design introducerar sin avdelning Must-Haves

Lagom till hösten lanserar ASOS nu en speciell sida med nyheter från sitt egna märke ASOS Design, som går under namnet Must-Haves. Som namnet antyder handlar det plagg som du måste ha denna höst.

Sidan innehåller plagg både för män och kvinnor, men här fokuserar vi på herrmodet för denna höst.

På denna avdelning har ASOS också gått in med strategin att göra plaggen ännu mer prisvärda och de börjar nu från endast 89 kronor.

billiga kläder på nätet

Nyckelplaggen i kollektionen

Här märks en klar inriktning på streetstyle med plagg som manchesterskjortor i 90-tals stil och bomberjackor i höstens trendfärger inom herrmodet.

manchesterskjortor overshirt för män höst 2020

Här märks framförallt olivgrönt, senapsgult och beige/ljusbrunt. Bland övriga trendfärger ser vi också lila och rosa i urtvättade nyanser. Höstens Street Style är mer färgrik än på länge.

bomberjacka för män höst 2020

Bland materialen ser vi att manchestertyget är populärare än på mycket länge i kollektionerna. Det märks inte minst hos ASOS Design som tagit fram flera nyckelplagg i tyget.

velourplagg för män hösten 2020

Även bekväma velourplagg är framträdande i kollektionen. Även på detta område är trenden gällande bekvämt hemmamode något som verkar ha påverkat ASOS Design när de tagit fram kläder till sin senaste kollektion.

Passformen hos plaggen

Streetstyle i stort kännetecknas av en lite ledigare passform. I kollektionen finns dock även en mängd plagg med kroppsnära passform. Tack vare de lättburna och bekväma materialen är plaggen ändå mångsidiga gällande de flesta tillfällen.

billiga kläder online för killar

Om du gillar Streetstyle kommer du att älska nyheterna från Asos. Det gäller inte endast designen på plaggen, utan även i högsta grad prislappen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *