Redaktörens val: Alla hjärtans dag presenter för henne som garanterat uppskattas

Photo by Helena Lopes from Pexels
Photo by Helena Lopes from Pexels

Alla hjärtans dag är snart här och oavsett om du vill ge något sött, sexigt eller snyggt så har vi de perfekta idéerna för dig. Låt dig inte luras när du frågar henne vad hon vill ha och hon svarar: ”Jag behöver ingen present”.

Vi ger dig alternativen så att du inte behöver vara rädd att orsaka din kära besvikelser denna alla hjärtans dag. Här är de bästa alla hjärtans dags presenterna för 2021.

Bästa Alla hjärtans dag presenter för henne 2021

Nedan har vi sammanställt en lista på alla hjärtans dag- presenter som garanterat kommer att ge dig massor av ”browniepoäng”. Listan är ihopsatt av kvinnor i nära samarbete med redaktionen och kan därmed ses som mer tillförlitlig än om ett antal män gissat sig fram till önskemål om presenter.

Här är våra tips:

Dyson Supersonic hårtork Special Edition

Den här presenten är inte bara för din kvinna utan också för dig själv. Dyson Supersonic hårtork torkar håret snabbare och grundligare. Det betyder att du får mindre väntetid när hon gör sig redo att gå ut. Denna snygga torktumlare utan munstycke är utformad för att vara tysta och lätt vid användningen.

Jo Malone English Pear & Freesia Cologne

Jo Malone English Pear & Freesia är en förtrollande doft av bärnsten, mysk och patchouli. Engelska Jo Malone London har inte enbart fantastiska dofter. Förpackningarna är också bland det snyggaste du kan ge bort i presentväg.

bästa presenter för kvinnor alla hjärtans dag 2021

Le Creuset gjutjärnsbrännare

Är din kvinna drottningen i köket? Då är Le Creuset Cast Iron Round Dutch Oven den perfekta presenten. Denna godisfärgade gryta ägs av mängder av kulinariska entusiaster. Den är användbar för alla typer av rätter, från grytor, stekar, soppor till bakning av bröd.

gjutjärnsbrännare bästa alla hjärtans dag presenter för kvinnor 201

Fitbit Sense

Ge henne en gåva av kondition och välbefinnande. Fitbit Sense hjälper henne endast att att hålla koll på kroppens reaktion under stress, den har även hjälpmedel för hantering i appen i form av övningar för mindfulness och meditation för att hjälpa henne att bygga en avslappningsrutin.

bästa presenter för kvinnor alla hjärtans dag 2021

How To Do Nothing från Jenny Odell

Gillar din kvinna att läsa? Då är How To Do Nothing en av de böcker hon behöver läsa just nu. Detta är en bok som lär dig allt om konsten att slappna av och finna ro i livet – något som de flesta kan behöva efter det traumatiska år som vi genomlevde 2020.

bästa presenter för alla hjärtans dag 2021

CARTIER Panthère de Cartier

Om du känner dig riktigt generös denna Alla hjärtans dag, varför inte ge henne den mest eftertraktade klockan hos kvinnor just nu?

Panthère de Cartier är så mycket mer än bara en klocka, det är samtidigt ett ikoniskt smycke som många kvinnor längtar efter att en dag ha möjlighet att bära på sin arm.

mest eftertraktade lyxklockan bland kvinnor 2021

GUCCI GG Marmont Petite

Om din kvinna behöver en plånbok har vi här en present som eftertraktad hos många önskar sig. GG Marmont Petite är inte bara elegant men är också funktionell. Den har ett säkert fack med dragkedja med flera behållare för kort, kvitton och räkningar. Plånboken är perfekt dimensionerad för att lägga in i en handväska.

mest eftertraktade plånböcker bland kvinnor 2021

La Perla Silk-satin pyjamas

Vill du ge bort en sensuell present som båda kommer att uppskatta? Då är ett sexigt glänsande La Perla Silk-satin pyjamasset den perfekta presenten. Din kvinna kommer att uppskatta den lyxigt mjuka känslan mot huden.

snygga sexig pyjamas för kvinnor 2021

Presentkort från Amazon.se

Om du har svårt att bestämma dig, varför inte ge bort ett E-presentkort från Amazon så att din älskade själv får välja bland det obegränsade utbudet hos Amazon. Ett spännande alternativ hos en ny aktör för många svenskar.

amazon presentkort
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *