Bästa läsplattorna på marknaden – Rakuten Kobo lanserar Kobo Sage and Kobo Libra 2

bästa läsplatta 2021

Rakuten Kobo lanserar Kobo Sage och Kobo Libra 2, med ny Bluetooth® -teknik som ger dig möjlighet att både läsa e-böcker och lyssna på Kobo ljudböcker – allt i en enhet. Två nya funktionsrika läsplattor som tar Kobos digitala läserbjudande till nästa nivå och som kommer i en ergonomisk design som läsare kommit att värdesätta.

Med både årets stora gåvosäsong på inkommande är det många som söker presenter just nu. Det är både farsdagspresenter och julklappar som skall införskaffas. Eftersom en stor del av böckerna numera är digitaliserade är en läsplatta en riktigt bra present för den som gillar att läsa – speciellt eftersom tekniken i dessa numera är på toppnivå.

Kobo Sage – en lyxig läsupplevelse

bästa läsplattor 2021

Kobo Sage ger dig den lyxigaste läsupplevelsen som Kobo har att erbjuda – fullmatad med funktioner, så som Bluetooth® -teknik för Kobo-ljudböcker. Kobo Sage är Rakuten Kobos mest kompletta enhet och tar läsningen till nästa nivå. Med tillbehöret Kobo Stylus kan du ta anteckningar och markera avsnitt direkt i din e-bok.

Funktionen ger läsarna möjlighet att läsa, skriva och lyssna, samlat i en Kobo-enhet för första gången. E-läsaren är komplett med en 8 ”HD flush E Ink Carta 1200 bländfri skärm, ComfortLight PRO justerbar ljusstyrka och temperaturkontroll, Dropbox-stöd och 32 GB lagringsutrymme.

bästa läsplattor med stylus

Den eleganta och lätta Kobo Sage är ergonomiskt konstruerad för total komfort. Enheten kommer i svart med specialdesignade tillbehör, till exempel mångsidiga SleepCovers i ljusgrönt och svart, helt nya PowerCover i svart och kompatibla Kobo Stylus.

Kobo Libra 2 – vidareutveckling av populära Kobo Libra H2O

bästa läsplattor 2021 populära

Fullpackad med funktioner och personlighet är Kobo Libra 2 skapad för att passa in i ditt hektiska liv oavsett om du vill läsa eller lyssna. Med mer lagringsutrymme, en snabbare E Ink- skärm och nu även Bluetooth® är Kobo Libra 2 nästa generation av den populära Kobo Libra H2O.

bästa läsplattor höst vinter 2021

Oavsett om det är soliga dagar eller stormiga nätter är den vattentäta e-läsaren anpassningsbar med en 7 ”HD E Ink Carta 1200 bländfri skärm, ComfortLight PRO justerbar ljusstyrka och temperaturkontroll samt 32 GB lagringsutrymme. Finns i vitt och svart, med ett stort urval av SleepCover -färger, så som vallmorött, lavendel, skifferblått och svart – för att passa just dig.

Tillgänglighet

Kobo Sage och Kobo Libra 2 finns nu tillgängliga för på kobo.com och hos utvalda återförsäljare från den 19 oktober.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *