9 julklappstips för mannen

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar snart bli dags att kolla på presenter till nära och kära. Här tipsar vi om bästa julklappar för män 2022.

En undersökning ifjol visade på en tydlig trend att vi väljer att handla allt mer på nätet. Av tjugo länder är Sverige topp tre när det kommer till att handla julklappar på nätet, en ökning sedan året innan. Med pandemins inträde är det med stor sannolikhet ännu fler som väljer att julhandla på nätet detta år. Det är något som vi redan sett tecken på under året.

Bästa julklappar för män 2022

Det är inte en alldeles enkel uppgift att välja julklappar för män, oavsett om det gäller ens pappa, goda vän eller livspartner. Misströsta inte, här finns all den hjälp du behöver om du har brist på tid och idéer gällande julklappar.

Nedan är våra tips på bästa julklappar för män 2022.

1. Vinkyl för 28 flaskor

lyxig vinkylare bästa julklappar för män 2022

Det är många män som drömmer om en egen vinkällare. En vinkyl i mindre format är inte nödvändigt enbart för vinets skull, utan den är också riktigt snygg som inredning i hemmet. I denna stilrena kyl får du du plats för hela 28 vinflaskor.

Wineandbarrels.se är destinationen för alla vinälskare. Här hittar du alla tillbehör som du letar efter för dina älskade viner. Det finns många olika typer av vinkylare i större och mindre format. Du hittar också tillbehöver till vinrum, vinställ och vinmöbler. Vi har också tidigare skrivit om ett av världens lyxigaste vinskåp Eurocave Royale för dig som letar efter inspiration till hemmets vinsamling.

2. Presentlåda med chili

presentlåda för män julklapp 2022

I Storbritannien har presentlådor till julen länge varit en stor grej. Nu har dessa också ökat i popularitet här i Sverige. Bland annat på Bluebox hittar du ett stort urval av olika presentboxar, oavsett om du är intresserad av italienska delikatesser eller kaffe.

Här är en delikatesslåda med några av Chili Klaus mest heta och populära chiliprodukter. Den snygga flasklådan i trä innehåller fem noggrant utvalda produkter från Chili Klaus sortiment: tre olika såser med chili (chiliketchup, mayo med chili, BBQ-sås), grillkrydda med chili och Chili Klaus populära chili-roulett Lucky Bag med chokladöverdragen lakrits med chili i olika vindstyrkor.

3. Ölbryggningskit

ölbryggningsset julklappar för män 2022

Med detta smarta ölbryggningskit kan även du bli en riktigt mästarbryggare! Alla ingredienser kommer med och det enda du behöver är kokande vatten.

Bryggaren kommer med steg-för-steg instruktioner på engelska och alla förberedelser tar endast ca 10 minuter. Efter endast en vecka kommer du kunna smaka ditt alldeles egna öl direkt ur öltunnan.

4. Penna med gravyr

penna med gravyr

En penna med gravyr är en ytterst personlig julklapp som med stor sannolikhet uppskattas hos de flesta. En reservoarpenna är både stilig och annorlunda, men även kulspetspennor är säkra kort tack vare deras mångsidighet.

5. Ölglas med gravyr

ölglas med gravyr julklappar för män 2022

Om ni vill ha något riktigt personligt till mannen finns det många andra saker att köpa med gravyr. Ett ölglas med snygg sköld och namn är säkert uppskattat för den som gillar öl. Det går även att få whiskyglas, vinglas och badrockar med gravyr – bara för att nämna några av alla saker.

6. Kompletta Rakkitt

bästa julklappar för män 2022

Då det gäller rakning med kniv finns här ett så kallat ”begynnelseset” som går under namnet Shave Kit Total med allt man behöver för att komma igång. Här hittar du alla rakkitt hos Gents.se.

Även i övrigt är så kallade rakset rätt säkra kort då det gäller att uppvakta de mest manliga av män. Med underbara, manligt doftande raktvålar och fina verktyg finner man lätt vägen till mannens hjärta. Om du söker exklusiva julklappar för män 2022 kan vi också rekommendera att du tar en titt på de lyxiga gåvoset som Floris London har lanserat till denna jul.

7. Lyxig skovård

lyxig skovård trälåda

Det är många män som glömmer att ge skorna den kärlek de förtjänar. I detta skoputsset som kommer i en elegant trälåda finner du allt du behöver för att hålla dina skor i fint skick.

Detta är ett riktigt lyxigt skovårdskit från Loake 1880 i samarbete med Saphir. Ett kit som fyller de flesta behoven för vård av handgjorda skor och är en idealisk gåva till mannen som uppskattar hantverk och kvalitet. Här hittar du alla skovårdskit från Care of Carl.

Dessa är väldigt populära julklappar och har en tendens att bli snabbt slutsålda till julen. Om så är fallet kan vi rekommendera det lyxiga skovårdskit i hårt björkträ som du hittar hos Slipskungen.

8. Tyngdtäcke

tyngdtäcke som julklapp

Tyngdtäcket är en av storsäljarna till jultider. Zenkurus tyngdtäcke ger ett mjukt tryck över hela kroppen och hjälper kroppen att slappna av så att du sover bättre.

Tyngdtäckets effekt kan påverkas något beroende på vilka kalsonger du använder, som man, vid användning av ett tyngdtäcke. Läs mer om kalsonger här.

Hos Coolstuff finns även många andra fyndiga julklappar för mannen som har allt.

9. Fyndiga och smarta julklappar

glasögonhittare julklapp för män 2022

Smartasaker är sajten för den som söker efter smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter som förenklar och förgyller vardagen.

Hit hör bland annat denna glasögonhittare med vilken du kan få hjälp att hitta glasögonen med hjälp av telefonen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *