5 bra och nödvändiga julklappar för män

bra julklappar för män

Nu är det inte långt kvar till jul och det börjar därför vara dags att bestämma sig om man till detta år beslutat sig för att köpa sina presenter via nätet. Det behöver ju nämligen finnas en del marginaler vid posthanteringen – något som man ibland lärt sig den hårda vägen.

Här tar vi fram exempel på några nödvändiga julklappar för män som borde finnas i varje mans garderob, men som alltför många ändå saknar.

Bra och nödvändiga julklappar för män 2020

Ett av problemen då det gäller julklappar för män överlag är att veta vad personen ifråga gillar. Kläder kan exempelvis vara väldigt svårt att köpa då man behöver beakta både smak och storlek vid valet av present.

Ofta kan det leda till att man köper något som kanske inte är helt nödvändigt eller ens användbart och som endast ligger och samlar damm efter julafton.

Här är några exempel på presenter som varje man garanterat har nytta av och som borde finnas hos varje man som bryr sig om sina kläder och accessoarer. 

1. Steamer för kläder

steamer för kläder

För den som verkligen bryr sig om sina kvalitetskläder är steamern ett måste. Denna har blivit omåttligt populär för hemmabruk och nu har även nya produkter lanserats.

Cirrus No.2 från Steamery Stockholm är den nya uppdaterade versionen av den populära handsteamern som lanserades för några år sedan. Den har ett munstycke i borstat stål som är designat för att fördela ångan jämnt över tyget så att alla skrynklor effektivt försvinner.

Den har även ett avtagbart munstycka för steaming av material som ull och siden. Denna steamer finns i många olika färger.

Nu har även en mer robust steamer för professionellt bruk lanserats från svenska Steamery. Denna används av såväl modebutiker, stylister som i andra professionella sammanhang där en steamer behövs dagligen. Självklart kan den också användas hemma.

2. Lyxigt skoputsset

lyxig skoputs

Ett av de hetaste tipsen för denna jul är denna eleganta skoputslåda från engelska mästarna Loake. Trälådan med guldbeslag innehåller 14 skovårdsprodukter, som täcker in allt inom vård och rengöring av skinn och mocka.

3. Rengöringsset för sneakers

rengöring för sneakers

Sneakers har blivit allt populärare i den manliga garderoben. De behöver också skötas om på bästa sätt för att få dem att hålla länge.

Här är ett komplett skovårdsset för dina sneakers från Sneaker LAB som innehåller Sneaker cleaner för att rengöra dina sneakers & skor.
Odor Protector för att ta bort oönskad lukt från dina sneakers & skor.
Impregnering som skyddar dina skor från vatten och smuts.
Och slutligen också en premiumborste för att ta bort smuts.

4. Skoblock i cederträ

bra skoblock på nätet

För den som bryr sig om sina skor behövs definitivt skoblock av bra kvalitet – då helst i cederträ. Cederträ sprider väldoft och har samtidigt antibakteriella egenskaper som hjälper till att absorbera fukt och håller därmed skorna fräscha.

Detta exklusiva skoblock i cederträ spänner ut skon både på längden och på bredden. 

5. Lyxig klockförvaring

lyxig förvaringsboxar för klockor

Om man äger lyxklockor behövs även en förvaringsplats av högsta kvalitet. Här har vi ett förvaringsetui från anrika Wolf 1834, som rymmer fem olika klockor och har ett låsbart lock. 

Tags from the story
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *