Steamery tar klädvård till en ny nivå med två nya produkter

bästa klädsvårdsprodukter 2021

Klädvårdsföretaget Steamery har under de senaste två åren arbetat med utveckling av deras nästa generation produkter. Nu presenterar de det andra tillskottet till lanseringen – Pilo No.2 Fabric Shaver. En noppborttagare med unik design och förbättrad prestanda.

En av de stora trenderna inom herrmode just nu är hållbarhet. Kvalitetstänket genomsyrar hela modebranschen och klassiskt herrmode är mer populärt än någonsin. I och med att vi köper allt mer kvalitetskläder har även klädvård blivit viktigare. En av de snabbast växande företagen inom detta område just nu är svenska Steamery som har lanserat mängder av produkter för klädvård de senaste åren.

Pilo No.2 Fabric Shaver – Effektiv noppborttagare

bästa klädvårdsprodukter online

Steamery utvidgar nu sitt utbud av moderna klädvårdsprodukter med två nya produkter. I början av september lanserades den unika hybridsteamern, Cirrus No.3 Iron Steamer, och i november lanseras den andra produkten, Pilo No.2 Fabric Shaver. Detta är en uppdaterad version av Pilo No.1 Fabric Shaver, som symboliserar den ideala balansen mellan funktion och estetik. 

Pilo No.2 Fabric Shaver har en unik design och en helt ny geometrisk silhuett, som gör att den passar perfekt i handen och står graciöst likt ett designobjekt. Den har en förbättrad prestanda som är skonsam men ytterst effektiv, med en större rakyta än tidigare och hela sex precisionsblad.

bästa noppborttagare 2021

Resultatet är en noppborttagare som är mer effektiv än de flesta på marknaden – som snabbt tar bort ludd och noppor från kläder och hemtextilier, så att de håller längre och ser ut som nya igen. 

— Vårt mål är att skapa moderna klädvårdsprodukter som ska fungera som en självklar del av din vardag. Med den här produkten ville vi skapa ett effektivt verktyg för att få dina kläder att se ut som nya längre, men också fungera som ett minimalistiskt designobjekt i ditt hem. Vi har jobbat på den här produkten i två års tid, så vi är otroligt stolta att äntligen få presentera denna noppborttagare, säger Frej Lewenhaupt, medgrundare och vd på Steamery.


Pilo No.2 Fabric Shaver kommer till en början finnas i två färger; Sand och Charcoal. Den fungerar på alla typer av tyger och är kompakt och perfekt att ta med på resan. Den nya produkten kostar 500 kr och kommer att finnas tillgänglig online på steamery.se och i butiker i början av november 2021. 

Hybridsteamern Cirrus No.3 Iron Steamer

bästa handsteamer på nätet

I september lanserade Steamery alltså även sitt sortiment med hybridsteamern Cirrus No.3 Iron Steamer. Detta är en produkt med både innovativa funktioner och en sofistikerad design, som gör det enkelt att ta hand om dina kläder.

– Det har varit en spännande resa att designa och utveckla Iron Steamern under de senaste två åren. Idén om en hybridsteamer kom från en önskan om att skapa en produkt där du inte behöver välja mellan en steamer och ett strykjärn, beroende på om du vill ha en pressad eller steamad look. Att äntligen lansera denna produkt känns som ett stort steg för vårt företag och detta är definitivt ett stolt ögonblick för oss som team, säger Frej Lewenhaupt.

Hybrid mellan ett strykjärn och en steamer

bästa handsteamer hybrid

Den nya Cirrus No.3 Iron Steamer kännetecknas av sofistikerad design och hög prestanda. Det är en unik hybrid mellan ett strykjärn och en steamer, som har den ideala balansen mellan funktionalitet och estetik.

Den är utrustad med en frontplatta som värms upp till samma värmenivå som ett strykjärn. Frontplattan värms upp på endast 25 sekunder och förbättrar ångkvaliteten, hjälper till att torka tyget och får kläderna att återfå sin ursprungliga form.

Cirrus No.3 Iron Steamer kommer med ett bärbart värmeskyddande pressverktyg och är mindre än en vanlig handsteamer, vilket gör att den är smidig att ta med sig på resan.

Cirrus No.3 Iron Steamer har en unik design med en stilren skandinavisk minimalism och finns i två färger, Sand och Charcoal. Den är skonsam, men effektiv, och fungerar på alla typer av tyger. Produkten kostar 1 600 kr och finns nu tillgänglig online på steamery.se

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *