Morsdagspresenter som garanterat kommer att uppskattas

bästa mors dags presenter 2022

Mors dag närmar sig med stormsteg. Men ännu finns tid att tänka igenom noggrant vad du vill ge din mamman. Lämna inte din shopping till sista minuten, utan se till att du beställer gåvorna i god tid! Här tar vi fram bästa mors dags presenter 2022.

De senaste åren har morsdagen sett lite annorlunda ut på grund av alla restriktioner. Nu kan vi dock fira som normalt igen – ett perfekt tillfälle att uppvakta din fru eller din mor! Vi har listat presentidéer för mors dag som garanterat kommer att uppskattas.

Bästa mors dags presenter 2022

Det finns egentligen inga dåliga presenter för mors dag. Till stor del handlar det om att visa omtanke och du känner sannolikt bäst själv till önskemålen hos din partner eller din mor. Här hjälper vi dig dock en bit på vägen med några eftertraktade presenter bland kvinnor just nu.

Gucci Horsebit axelväska

Väskor är alltid en väldigt eftertraktad accessoar hos kvinnor. Designerväskor kan också en bra investering om du väljer rätt modell. Vi har tidigare skrivit om designerväskor som investering.

Om du har en bra budget för presentinköp finns det en del bra modeller på marknaden. Förutom de modeller som vi nämnde i vår tidigare artikel kan vi tipsa om modellen Gucci Horsebit som är en klassiker som alltid håller sitt värde. Väskorna från Gucci har också fått ett ökat intresse efter att filmen House of Gucci kom ut ifjol.

Kvalitetsklockor till mors dag

bästa morsdags presenter klockor

Klockor är en annan accessoar som har ett väldigt bra andrahandsvärde och även ökar i värde bland vissa modeller. Detta är kanske inte en lika stor marknad som bland män, men vi har även kunnat se ett ökat intresse bland kvinnor gällande samlarklockor.

Om du vill satsa på en kvalitetsklocka för din mor eller din fru är Cartier och Jaeger-LeCoultre säkra val oavsett modell. Även märken som Vi rekommenderar Net-a-Porter för inköp av kvalitetsklockor på grund av servicen och den vackra packeteringen av gåvorna.

Om du letar efter mer förmånliga klockor är Uret.se en riktigt bra sajt. Här hittar du också begagnade lyxklockor för kvinnor.

Smycken i guld

bästa smycken till morsdag 2022

Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att investera i guld. Med stigande priser är guld en säker hamn som ökar i värde i jämförelse med fiat-valutor. Då det gäller smycken i guld finns det många alternativ att välja bland. Både armband och halsband i guld är säkra köp. Om du satsar på ett halsband i guld, välj gärna något med ett motiv, som t.ex. ett hjärta för att göra det mer personligt.

Då det gäller armband i guld kan du både välja ett med motiv eller utan, båda är riktigt snygga och personliga.

Personlig videohälsning

personlig videohälsning mors dag 2022

Det behöver dock inte vara en fysisk present och det behöver heller inte vara dyrt med en present till morsdag. En personlig videohälsning från Memmo är säkert uppskattat om din mamma eller fru har någon hon ser upp till. Hos Memmo finns profiler som Suzanne Reuter och Maria Montazami under en skild Mors dags-kategori, där du kan beställa och skräddarsy din egen videohälsning.

GUCCI Flora Gorgeous Gardenia EdT

bästa mors dags presenter 2022

Det finns många klassiska damparfymer. Hit hör bland annat Guerlain och Acqua di Parma. Även Gucci har några av de mest framstående damparfymerna på marknaden och är alltid ett säkert val för alla mammor.

Med en flaska i Guccis ikoniska Flora-mönster är denna Eau de Toilette en uppfriskande och raffinerad present till alla mammor. Det är en blommig och fruktig doft som innehåller päron och röda bär, gardenia och frangipani och patchouli. Allt förpackat i en flaska i vintage-stil som sticker ut.

Marc Jacobs solglasögon

solglasögon till mors dag

Ett par klassiska solglasögon är alltid uppskattat till våren och solens ankomst. Dessa solglasögon i retrostil från Marc Jacobs är designade med den modeälskande trendsättaren i åtanke. Den eleganta guldfärgade J-metallkanten ger en lyxig finish på de tidlösa solglasögonen.

House of Flowers Bukett

Blommor är en självklar present till morsdagen. Det finns ingen annan gåva som på samma sätt uttrycker hur mycket kvinnorna i ditt liv betyder för dig, oavsett om det är din mamma, fru eller mormor. Från House of Flowers får du vackra och färska blommor levererade fram till dörren utan extra krångel.

BLOMUS FRAGA Doftljus French Cotton

doftljus till morsdag

Tyska Blomus grundades redan 1921 och är känt för sina produkter i rostfritt stål. Idag finns dock kollektioner i många olika material hos märket. Det som är gemensamt för alla produkter är deras höga kvalitet – produkter som förenar en modern livsstil med rustika och hållbara material.

Ovan är ett handtillverkat doftljus tillverkad i betong med vårens färg Lily White. Ljuset består av miljövänligt sojavax med naturliga doftämnen helt utan gifter. Den lyxiga doften French Cotton håller sig kvar länge i rummet tack vare doftljusets långa brinntid på hela 25 timmar.

SAGAFORM Snapsglas med förvaringslåda

snapsglas morsdags presenter 2022

Vårt sista tips för bästa mors dags presenter 2022 är dessa unika munblåsta snapsglas som kommer i en stilren förvaringslåda av ek. Dessa glas är vändbara och ger alltså möjlighet till två storlekar när du häller upp snapsen. Perfekt gåva inför kommande sommarmånader med midsommar och andra trädgårdsfester!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *