Bästa prylarna för stranden och semesterfirandet 2023

bästa prylarna för stranden och semestern sommaren 2022

Nu är sommarvärmen äntligen här och som vi längtat. Midsommaren brukar även markera början på sommarsemestern för många. Här tar vi därför fram bästa prylarna för stranden och semestern.

Det finns många smarta och roliga prylar på marknaden som både ger mycket nöje och underlättar livet. Det gäller speciellt för typiska sommaraktiviteter som picknick, strandliv och trädgården.

Var hittar man bästa prylarna för stranden och semestern?

Var hittar man bästa prylar för stranden och semestern 2023

Det finns flera olika sajter som har riktigt fyndiga och smarta prylar för sommaren och semestern 2022. En av dessa är Smartasaker.se som specialiserat sig på smarta innovationer som gör ditt liv enklare.

En annan sajt med både fyndiga och roliga prylar för många sommaraktiviteter är Coolstuff.se. Här hittar du bland annat en mängd roliga badprylar för poolen och stranden.

Läs mer: Snygga semesterstilar för män 2022

Bästa prylarna för stranden och semestern 022

Här tar vi fram några fantastiska innovationer som du har mycket nytta av sommaren 2023.

1. Skön uppblåsbar loungestol för strand och poolhäng

En uppblåsbar fåtölj är ett oumbärligt tillbehör att ha sommaren 2022. Detta är en skön och praktisk loungestol som du kan ha med dig både till stranden och picknicken.

Den lilla förvaringspåsen på ryggen gör att du kan ta med den överallt och det går även snabbt att fylla den med luft. Den uppblåsbara fåtöljen är tillverkad i ett riktigt slitstarkt och vattentätt material, vilket gör att den även kan användas i vattnet.

2. Hopfällbart ryggstöd

En annan väldigt praktisk produkt för sommaren är detta ryggstöd som både har ett sitt- och liggläge. Detta är smidigt att plocka med sig till allt från festivaler, picknickar och strandhäng.

Den tubformade väskan funkar även som nackstöd och här hittar du även förvaringsfickor för mobil och nycklar.

3. Powerbank med solcell

bästa powerbank solcell sommar 2023

I dagens läge är de flesta av oss beroende av våra Smartphones och under längre dagsturer eller under strömavbrott kan det ibland vara problem att få laddat telefonen.

Denna lilla Powerbank kan laddas med hjälp av solcellspanelen eller med den mikro USB-kabel som följer med. Ett fulladdat batteri kan ladda en smarphone ca. fyra gåner eller ladda två telefoner samtidigt två gånger från de två USB-uttagen.

4. Uppblåsbar kajak- och SUP-bräda

Här har du en fantastisk innovation i form av en uppblåsbar hybridbräda som är mycket stabil och lättmanövrerad. Den har formen av en kajak men är i grunden en SUP-bräda. Brädans utformning och den löstagbara stolen gör att du kan använda kajak-SUP:en på tre olika sätt.

Den har flera handtag som gör den lätt att bära ner den till vattnet och det finns även en förvaringsryggsäck för enkel frakt när den tömts på luft.

5. Uppblåsbart badkar av hög kvalitet

bästa uppblåsbara badkar 2023

Saknar du badkar i hemmet? Inga problem! Med Tubbles uppblåsbara badkar får du möjligheten att koppla av i ett varmt bad på platser där det saknas ett badkar. Det uppblåsbara badkaret från Tubble är lätt att ta med och kan användas både inomhus och utomhus.

Det uppblåsbara badkaret är mjukt att sitta i och kanten är skön att luta huvudet mot. Du hittar även en dryckeshållare på sidan och ett avtagbart värmeskydd som håller kvar den sköna värmen från vattnet och som även fungerar som insynsskydd.

Badkaret kan såklart även användas för ett stärkande isbad om du är idrottare och vill ha bästa möjliga återhämtning sommartid.

6. Portabel tvättmaskin

portabel tvättmaskin

Här har du en innovation som är utmärkt när du är på resande fot. Med den portabla tvättmaskinen Scrubba är enkel att ta med och på bara några minuter har du fräschat upp dina kläder oavsett var du befinner dig.

Det är en vattentät påse som du fyller med smutstvätt, vatten och tvättmedel upp till de streckade linjerna på sidan. Efter att du stängt det vattentäta låset och släppt ut överflödig luft genom luftventilen kan du börja knåda påsen. Påsen har en knottrig sida som fungerar precis som en gammaldags tvättbräda som du gnuggar kläderna mot.

Baksidan på Scrubba har bra grepp och ligger stadigt mot marken under tiden du gnuggar tvätten. Genom det transparenta fönstret ser du hur det löddrar om tvättmedlet och efter bara några minuter är tvätten klar, redo att sköljas ur och hängas upp på tork!

7. Myggskydd som fungerar

myggskydd som fungerar 2023

Om du spenderar semestern på landet är du säkert kommit i kontakt med myggor. Med Thermacell Mini Halo har du ett supereffektivt myggskydd som skapar en mygg- och knottfri utomhuszon på ca 20 m². Detta är perfekt om du vill ha en lugn stund på uteplatsen, altanen eller balkongen utan sällskap av myggor.

Den lilla storleken gör den också enkel att plocka med den på picknicken eller campingsemestern. Thermacell är också ljudlöst och luktfritt.

8. Egen bad-ö för två

Bästa prylarna för stranden och semesterfirandet 2023

Maxa chillandet i poolen och fixa deluxe strandhäng med en egen bad-ö! Canopy Island från Intex är en stor och rund badmadrass med avtagbart solskydd och plats för två vuxna. Perfekt när du vill chilla i skuggan men ändå kunna plaska runt i vattnet!

9. Lyxig luftmadrass med ryggstöd

Bästa prylarna för stranden och semestern 2023

Lata dagar i poolen blir ännu skönare om de tillbringas på en stor luftmadrass med ryggstöd! Floating Recliner från Intex har dessutom mugghållare, så ta med dig en svalkande dryck, luta dig tillbaka och maxa sommardagarna!

10. Uppblåsbar flotte för 4 personer

Bästa prylarna för stranden och semestern 2023

Om du någonsin drömt om att ha en egen ö att bjuda in alla dina vänner till har du en prisvärd lösning här i form av en uppblåsbar variant. Med plats för upp till 4 personer är denna badflotte som gjord för sommarens skönaste häng.

Läs mer: Res med stil

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *