BoConcept lanserar virtuell butik i Sverige

virtuell butik inredningstjänster

Pandemin har medfört stora utmaningar för hela detaljhandelsbranschen och vi har sett många exempel på hur detta påverkar bland annat modeindustrin. Nu visar även det danska möbelföretaget BoConcept hur framtiden inom inredning och styling kan komma att se ut.

BoConcept lanserar nu en virtuell butik i Sverige. Förutom den virtuella butiken har nu kunder även möjlighet att få rådgivning och personliga rundturer i butik via videosamtal.

Unik 3D-upplevelse

BoConcept erbjuder kunder som inte kan besöka en fysisk butik möjligheten att handla via en virtuell butik. Det är en 3D-upplevelse som ger känslan av att gå runt i en fysisk butik och handla precis som vanligt, där produkt och pris är lättöverskådligt.

Med ett klick får du mer information om produkten och ser tillgängliga material, färger och storlekar – allt för att underlätta shoppingupplevelsen digitalt.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en virtuell upplevelse av butiken samtidigt som vi gör oss mer tillgängliga för konsumenter som vill få rådgivning kring inredning i hemmet. Vi har under perioden som pandemin pågått märkt av att social distansering och mycket tid i hemmet har väckt renoveringslust och skapat ett inredningssug hos många. Vi vill fortsätta att kunna inspirera och erbjuda vår expertis för dem som befinner sig på en inredningsresa, även om de för tillfället undviker våra fysiska butiker, säger Mimmi Lobendahl, vd på BoConcept Stockholm.

Inredningstjänst med personliga stylingtips

BoConcept har också kompletterat sin befintliga inredningstjänst, där kostnadsfria hembesök ingår, med att erbjuda sina kunder att få träffa en inredare via videosamtal för att identifiera inredningsbehov och få personliga stylingtips.

Precis som tidigare erbjuder inredningstjänsten allt från att välja tyg till en soffa till att styla ett helt hem. Det går även att få en rundtur i den fysiska butiken via videosamtal, som blir lite mer utav en personal shopper-upplevelse.

Den virtuella butiken finns tillgänglig här. Inredningsservice, rådgivning och personliga inredningsmöten via videosamtal bokas här.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *