Årets bokrea är här – fynda bland tusentals böcker!

bokrea 2022

Nu är det äntligen dags för dagen som alla bokälskare sett fram emot. Årets bokrea 2022 är här bland Sveriges två främsta nätbutiker för böcker Adlibris och Bokus. Här tar vi er igenom vad ni hittar på årets bokrea 2022.

Böcker är en underbar källa till inspiration och kunskap, underhållning och dagdrömmar. Nu kan du fynda allt från deckare och romaner till kokböcker och biografier. För dig som söker Coffee Table books på bokrean 2022 finns också ett stort utbud hos både Adlibris och Bokus.

När börjar årets bokrea 2022

Årets bokrea 2022 kör igång idag den 22 februari 2022 hos både Adlibris och Bokus. Den pågår ända fram till slutet av mars på både Adlibris och Bokus. I skrivande stund har Adlibris hela 21 436 böcker som omfattas av bokrean. På Bokus är det drygt 8000 böcker som finns med i bokrean 2022.

Vad hittar du på årets bokrea?

årets bokrea 2022

Det är intressant att konstatera att så gott som alla böcker som utsågs till bästa böcker 2021 finns med i bokrean på Adlibris detta år. Men bokrean begränsar sig inte enbart till böcker. Även de sällskapsspel omfattas av årets bokrea. Du hittar vår samling över bästa sällskapsspel 2021 på länken.

Hos Adlibris hittar du också en skild kategori med böcker kallad Bokrea: exklusivt på Adlibris. Där finns vid en första anblick mängder av nya titlar – något som är rätt sällsynt då det handlar om en bokrea.

Det är också hos Adlibris vi tycker att den bästa bokrean 2022 finns. Här är kategorierna uppbyggda på ett överskådligt sätt, vilket gör det enkelt att hitta fram till önskad bok. Här är några av de kategorier du hittar på Adlibris bokrea detta år:

Bokrea på coffee table books

coffee table böcker bokrea 2022

En ofta bortglömd kategori som många letar efter på bokrean är Coffee Table Books. Det beror delvis på att dessa är populära inredningsföremål, samtidigt som det också är relativt dyra böcker.

Vid en närmare genomsökning verkar det som detta är en bortglömd kategori trots det stora intresset. Det betyder inte att inte Coffee Table Books skulle omfattas av bokrean. Vid en närmare sökning hittar vi nämligen ett stort antal coffee table books på bokrean 2022. Dessa finns inom allt från inredning till mode. perfekt för dig som vill ha snygga inredningsprylar i form av snygga böcker till ditt hem!

Vi rekommenderar speciellt följande förlag om ni letar coffee table books på bokrea 2022:

Hos nämnda förlag hittar du även många coffee table böcker som nu är på reapriser.

Vanliga frågor bokrea 2022

När är det bokrea 2022?

Bokrean 2022 börjar den 22 februari och pågår fram till slutet av mars hos flertalet av de mest populära nätbutikerna för böcker.

Vad betyder bokrea?

Bokrea betyder att ett stort antal böcker finns till nedsatt pris både hos nätbutiker och fysiska butiker som säljer böcker.

Hur lång är bokrean 2022?

Bokrean 2022 sträcker sig ända till slutet av mars. Hos Bokus slutar bokrean den 30:e mars och hos Adlibris den 31:a mars.

När är bokrea på Bokus 2022?

Bokrean på Bokus 2022 börjar den 22 februari och pågår till 30 mars 2022.

När är bokrea på Adlibris 2022?

Bokrean på Adlibris börjar den 22 februari och pågår till 31 mars 2022.

Finns bokrea på coffee table books?

Det är relativt svårt att hitta coffee table books via en sökning på de sajter som har bokrea. Det beror på att de inte har skilda kategorier för bokrea på coffee table books. Vid en närmare sökning visar det sig dock att även coffee table books omfattas av bokrean 2022.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *