BOSS lanserar kapselkollektion inspirerad av Muhammad Ali

BOSS Muhammad Ali

BOSS introducerar en unik kapselkollektion som ger liv till den attityd varumärket delar med den största genom tiderna, Muhammad Ali. En kollektion för en önskan att övervinna rädslor, tro på sina förmågor och vara sin egen BOSS.

BOSS fortsätter lansera nya kollektioner i en imponerande takt. Nyligen kom den tredje kapsellkollektionen med boxaren Anthony Joshua och innan dess presenterade BOSS även en stjärnspäckad vår- och sommarkollektion. Nu kommer ytterligare en kollektion under en exklusiv BOSS Legends-serie.

BOSS Legends – kollektion inspirerad av ikoner

BOSS Muhammad Ali collection

BOSS planerar att lansera ytterligare kapselkollektioner, inspirerad av dåtida och nutida ikoner, under de kommande månaderna som en del av sin ”BOSS Legends”-serie. Varje kollektion kommer att inspireras av en legendarisk person där en del av vinsten doneras till en välgörenhetsorganisation som ligger dem nära hjärtat.

I mars presenterar BOSS fem produkter i begränsad upplaga som hyllar Ali och hans banbrytande karriär. Kapseln kombinerar utmärkande basplagg och matchande accessoarer – som T-shirts tryckta med konstverk av den unga boxaren och kepsar med smeknamnet ”G.O.A.T.” (Greatest Of All Time) i en neutral palett av svart, kamel och vitt.

Kampanjbilderna för kollektionen visar stilarna animerade inuti en boxningsring, snurrande framför kameran, fintar uppercuts och högerkrokar.

BOSS Muhammad Ali

Muhammad Ali är en av världens mest hyllade idrotts- och kulturpersonligheterna genom tiderna. Han fick sitt erkännande som idrottsman och aktivist, samt även som underhållare och poet. Denna mångfacetterade ambition fångar kärnan i BOSS nya varumärkesidentiteten, som lanserades i januari 2022.

Muhammad Ali-kollektionen kommer att finns tillgänglig online och i BOSS butiker över hela världen. Denna kapselkollektion kom till liv i samarbete med Authentic Brands Group (ABG), som i samarbete med Lonnie Ali, förvaltare av Muhammad Ali Family Trust (MAFT), äger Muhammad Ali Enterprises.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *