BOSS släpper den tredje kapselkollektionen med boxaren Anthony Joshua

boss Anthony Joshua

Hösten 2020 presenterade BOSS den första kollektionen av BOSS x AJBXNG – en kapselkollektion skapad i samarbete med boxaren Anthony Joshua. Nu har det blivit dags för den tredje upplagan i framgångsrika samarbetet.

Ingen har väl kunnat undgå alla de satsningar som BOSS gjort under det senaste året. Nyligen gjorde BOSS en historisk varumärkesuppdatering och har också knutit till sig ett stort antal stjärnor och profiler i sina kampanjer för vår- och sommarkollektionerna. Det har också hänt en hel del på BOSS webbsida, som fått ett ansiktslyft på de flesta områden. Mer om detta längre ner i artikeln.

BOSS x AJBXNG

boss Anthony Joshua samarbete

Den nya BOSS x AJBXNG-kollektionen har designats tillsammans med världsmästaren i tungvikt Anthony Joshua och tar det som vi ofta kallar Athleisure till en ny nivå. Här märks djärv grafik och förädlade material, som möter en ren svartvit palett i 9 plagg som förenar stil och komfort.

Precis som i tidigare kollektioner i samarbetet är det t-shirts, sweatshirts och byxor i jersey som är nyckelplagg i kollektionen. Du hittar också stilrena sneakers i fyra olika färger som tillverkats i Italien av mjukt läder med handapplicerad polering.

BOSS nya varumärkesidentitet

boss herrmode vår sommar 2022

För de flesta som är intresserad av herrmode är BOSS mest känt för sina signaturkostymer. Det är inget som ändrat i och med varumärkesuppdateringen, utan du hittar fortsättningsvis mängder av snygga kostymer i de kollektioner som lanseras. Faktum är att det är BOSS som varit något av pionjär gällande trenden med innovativa stretchtyger i kostymer under de senaste åren.

BOSS samarbetar med några av de mest prestigefyllda tygleverantörerna i Europa för att skapa sitt sortiment av formella kläder. Genom att kombinera klassisk skräddarkunskap med avancerad teknik utvecklar BOSS ständigt våra hantverkstekniker för enastående kvalitet hos varje plagg. Passformerna är ett resultat av långvarig expertis som utformats för att säkerställa bästa möjliga bärupplevelse för olika kroppsformer och storlekar.

BOSS är också känt för sina klassiska herrparfymer, där BOSS Bottled är en av mest populära på marknaden. En nyhet värd att kolla in för våren och sommaren är de åtta unika dofter som nu lanserats. Modellen och fotografen Johannes Huebl är ansiktet utåt för dofterna och här hittar du flera intressanta doftnoter. Hit hör bland annat BOSS tolkning av den lyxiga oud noten, vetiver och läder.

Kolla in den nya kollektionen med parfymer här!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *