BOSS presenterar årets julkampanj med Hollywoodstjärnan Chris Hemsworth

boss Chris Hemsworth

BOSS presenterar årets julkampanj som hyllar glädjen i att ge, tillsammans med Hollywoodstjärnan Chris Hemsworth. BOSS julkollektion lyfter fram de speciella ögonblicken av glädje och spänning som uppstår när man ger och tar emot presenter.

För att starta firandet tar Hollywoodsuperstjärnan Chris Hemsworth en ledande roll, där man ser skådespelaren slå in, packa upp och öppna julklappar – både stora och små, klassiska och oväntade.

Chris Hemsworth boss campaign Christmas

Paketinslagning är ett viktigt inslag i den nya kollektionen där fokus ligger på presentbanden som ett viktigt designelement.

All-over tejpmönster och sportiga detaljer återfinns i många av plaggen, från jumpsuits till träningsoveraller, sweatshirts till sneakers. Perfekt skurna smokingar och mångsidiga sportkläder, paljettklädda klänningar och pyjamasinspirerade aftonkläder som tillsammans med accessoarer skapar en enastående festlig look.

festkläder herr 2021

En nya kollektionen finns ny tillgänglig både i butik och online på Boss.com.

Snygga festkläder för herrar

snygga festkläder för män 2021

Om du söker efter snygga festkläder för män kan BOSS senaste kollektioner verkligen rekommenderas. Här hittar du bland annat denna smoking i sammet i läcker rostbrun färg. Det finns också ytterrockar med dubbelknäppning i samma färg. En färg som är en riktig färgklick i vintern för den som söker snygga rockar till vintern.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *