BOSS x Russell Athletic – två ikoniska märken i samarbetskollektion

boss Russell athletic samarbete

Ungt, fräscht och nytt. Lanseringen av BOSS x Russell Athletic visar den kombinerade energin från två ikoniska märken. Till ljudet av den klassiska hiphop låten Jump Around av House of Pain, introducerade de igår kväll i genom en digital visning lanseringen av samarbetet i en lekfull, rolig och upplyftande stil.

Hugo Boss är främst känt för sina kostymer, vilket fortsättningsvis är företagets kärnverksamhet. Under fjolåret såg vi dock en ändring i strategin efter att allt fler kunder valde att övergå till en allt ledigare stil.

Under den livestreamade modeveckan i Milano uppvisade Hugo Boss en yngre och sportigare stil än vi varit vana vid. Under det senaste året har också flera samarbetskollektioner med casualwear lanserats, tillsammans med bland annat Anthony Joshua och Liam Payne – två kollektioner som snabbt såldes slut.

BOSS x Russell Athletic

Hugo Boss bygger nu vidare på det koncept som visat sig så lönsamt för företaget. Igår lanserades samarbetet mellan BOSS och Russell Athletic under storartade former i ett digitalt event.

boss russell athletic

Detta digitala event utspelade sig i Gotham Hall i New York i form av en film där ett basketlag firar ligavinsten. Teamet består av bland annat Ashley Graham, Bella Hadid, Precious Lee, Lucky Blue Smith och Keith Powers.

boss russell athletic

Även superstjärnor inom social media som Maluma, Winnie Harlow och Mina El Hammani visar upp det nya BOSS x Russell Athletic samarbetet.

boss russell athletic

Kollektionen som inspirerats av varumärkenas arkiv innehåller både off-court klassiker, flera unisex plagg samt en retroinspirerad BOSS x Russel Athletic logga.

boss Russell athletic collaboration

I lanseringen ingår även olika utmaningar på sociala medier. Bland annat genom en TikTok utmaning under taggen #BOSSUpYourGame. Det är klart att Hugo Boss under det senaste året har valt att inrikta sig även till en yngre målgrupp, både genom de marknadsföringsstrategier de använder sig av samt de kollektioner som erbjuds.

Samtidigt är fokuset på kvalitet oförändrat. Det är noga utvalda samarbeten, med kvalitetsmaterial i plaggen där BOSS identitet går att urskilja i kollektionerna.

BOSS x Russell Athletic finns nu tillgängligt online på boss.com och i butiker världen över.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *