HUGO x Liam Payne – ny exklusiv kapselkollektion från HUGO BOSS

Hugo liam payne collection 2020

Vilket klädmärke för män tänker ni på när ni hör ordet lyx? Det är nog många som skulle svara HUGO BOSS på den frågan. HUGO BOSS har kommit att bli synonymt med lyx mycket tack vare de exklusiva kostymerna och de skräddade plaggen.

Men hos HUGO BOSS finns mycket mer än så. I olika exklusiva samarbetskollektioner har många olika stilar och klädesplagg lanserats under året. Hit hör bland annat kapselkollektionen med boxaren Anthony Joshua och nylanserade julkollektionen BOSS x Justin Teodoro.

Nu har en ny kapselkollektion släppts från Hugo Boss i form av HUGO x Liam Payne. En kollektion fylld av bekväma plagg i stiligt utförande.

Hugo Boss liam payne herrstil vintern 2020

Kollektionen HUGO x Liam Payne

När vi ser på hur modekollektionerna för män utvecklats under 2020, kan vi se allt fler plagg i flexibla och bekväma tyger. Det var en trend redan innan pandemin slog till, men nu har den formligen exploderat i och med att allt fler jobbar hemifrån.

Det som nu hänt är att allt fler även väljer att använda dessa kläder när man sköter ärenden på stan. Det som kallas Athleisure samt Lounge Wear är två starka trender för män 2020 som lär växa ytterligare under den närmaste tiden.

Hugo liam payne mode för män vintern 2020

Den nu aktuella kapselkollektionen HUGO x Liam Payne har designat för att understödja ”Cotton made in Africa”. I kollektionen ser vi också ett nytt skogsinspirerat Chevronmönster på flera av plaggen.

Hugo liam payne herrmode vinter 2020

Clean Up Your Act är ett nytt initiativ från Hugo Boss för de som bryr sig om de avtryck vi sätter på miljön. Plaggen inom ”Cotton made I Africa” är tillverkade från återvunna, ekologiska och hållbara tyger.

herrstil inspiration vintern 2020

Det unika med denna kollektion är också att den har en unisex-design. Något som gör att plaggen kan användas både bland män och kvinnor. Ytterligare ett sätt att göra plaggen mer användbara och därigenom bidra till mindre slöseri med resurser.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *