Den andra UNIQLO-butiken i Sverige öppnar i Mall of Scandinavia fredagen den 28 augusti

UNIQLO Mall Of Scandinavia

Lagom till att höstmodet börjar presenteras runtom i butikerna kommer en trevlig nyhet när den andra UNIQLO butiken öppnar i Sverige. Den japanska klädkedjan UNIQLO har tagit Sverige med storm sedan de öppnade sin första butik här för några år sedan.

Det är på fredagen den 28 augusti som den andra svenska butiken från UNIQLO öppnar i en av Skandinaviens största gallerior, Westfield Mall of Scandinavia. Den 1840 kvadratmeter stora butiken kommer att kretsa kring att visa upp UNIQLO LifeWear för män, kvinnor, barn och bebisar över två våningar.

herrmode hösten 2020

Den andra Uniqlo butiken öppnar i Sverige

Tidigare i år gick UNIQLO ut med nyheten att de öppnar sin andra butik i Sverige och tredje butik i Skandinavien redan till hösten. I den nya butiken kommer UNIQLO erbjuda LifeWear, kläder utformade för att göra allas vardag bättre och mer bekväm.

Detta inkludera hero-produkter som HEATTECH, Kashmir- och Extra Fine Merino-tröjor, AIRism, Ultra Light Down, Jeans, UTs (UNIQLO T-shirts) och mer därtill.

UNIQLOs LifeWear-koncept med enkla och högkvalitativa vardagskläder har tagits emot väl av de svenska kunderna. Nu kommer vi att utvidga tillgängligheten för våra lokala kunder i Sveriges största galleria, och samtidigt finnas till hands för förortsområden såväl som centrala Stockholm. Vi strävar efter att ständigt förbättra och göra vårt erbjudande perfekt. Genom att addera nya tjänster, som UNIQLO aldrig erbjudit, strävar vi efter att vara ännu mer relevanta för våra kunders önskemål och behov, säger Nikolina Johnston, General Manager på UNIQLO Sverige.

Stylistkonsultation i nya butiken

stilinspiration höstmode för män 2020

Förutom produkter, kommer UNIQLO även erbjuda ett flertal nya kundtjänster i den nya butiken i Westfield Mall of Scandinavia. Detta för att tillgodose de som arbetar eller bor i området.

Som en del av dessa tjänster, vilka är skräddarsydda för lokalbefolkningen, kommer UNIQLO erbjuda stylistkonsultation, en utvidgad tjänst gällande att få kläder korrigerade samt en digital klädvårdsguide framtagen tillsammans med The Steamery.

UNIQLO har även samarbetat med konstnären Astrid Wilson för att skapa en tillfällig konstinstallation i butiken. För installationen inspirerades Astrid Wilson av mångfalden i naturen, då konstverket visar en mängd vilda och färgglada illustrerade blommor.

Partnerskapet är ännu ett exempel på UNIQLOs långsiktiga engagemang för kreativitet, design och konst och att göra dessa tillgängliga för alla.

herrstil hösten 2020

Butiksdetaljer UNIQLO Westfield Mall of Scandinavia

  • Adress: UNIQLO Stjärntorget 2, 169 79 Solna
  • Butiksutrymme: 1840 kvm över två våningar (plan 1: 1118 kvm, grundplan: 722 kvm) 
  • Öppningsdatum: 28 augusti, 2020.
  • Avdelningar: LifeWear för män, kvinnor, barn och bebisar.
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *