Den nya kapselkollektionen Porsche x BOSS

boss porsche kollektion

Future är en av BOSS nya varumärkesambassadörer för #BeYourOwnBOSS-kampanjen, som lanserades den 26 januari. Den världsberömda amerikanska rapparen Future frontar nu kampanjen för Porsche x BOSS kapselkollektion tillsammans med ikoniska Porsche-sportbilar. 

Våren 2022 inleds med en ny era BOSS och Porsche och lansering av deras sjunde samarbete. Den stilrena kollektionen förenar varumärkenas passioner för prestanda och dynamisk estetik.

boss Porsche kollektion 2022

Porsche och BOSS är bägge synonyma med innovation och design. Samtida detaljer och skarpa silhuetter framhäver synergierna mellan de två ikoniska tyska varumärkena.

boss porsche

Den senaste kapselkollektionen sätter detta tydligt i fokus med Future som ansiktet utåt. BOSS fortsätter att sudda ut gränserna mellan formell och avslappnad styling och kompromissar aldrig med toppprestanda eller stil. Porsche x BOSS-kapseln består av en skinnjacka, sweatshirt, sneakers och pikétröjor i klassiskt svart, marinblått och vitt, med accentfärg i aqua.

boss Porsche kollektion plagg

Kollektionen är skapad för personer som är redo att ta vara på alla möjligheter och driva förändring framåt, Porsche x BOSS kapselkollektion erbjuder mångsidighet och fantastisk stil för alla tillfällen.

Future är en amerikansk rappare och sångare, född och uppvuxen i Atlanta, Georgia. Han är en av de mest framgångsrika och inflytelserika personerna inom hiphop och har nominerats till otaliga musikpriser och har vunnit BET-priser, en Grammy och Much Music Video Awards.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *