Porsche X BOSS vår/sommar 2021 kapselkollektion

porsche boss 2021

Inför den femte säsongen av det hyllande samarbetet mellan Porsche och BOSS, lanseras nu herrkollektionen för vår/sommar 2021 som kombinerar passionen för kvalitet och design. Dessutom meddelar BOSS nu också att de ingått samarbete med National Basketball Association (NBA) för lansering av två BOSS- och NBA-kapselkollektioner under 2021. 

BOSS har verkligen legat på offensiven det senaste året trots alla utmaningar i världen. Lyxmärket knöt nyligen till sig Chris Hemsworth som global varumärkesambassadör för varumärkets globala modekampanjer 2021 och 2022. Dessutom har kapselkollektioner lanserats i samarbete med världsartisten Liam Payne och boxaren Anthony Joshua under 2020.

Porsche x BOSS vår/sommar 2021

porsche x boss mode för män 2021

En annat framgångsrikt koncept hos BOSS är samarbetet med bilmärket Porsche som nu är inne på den femte kollektionen.

Det senaste samarbetet mellan Porsche och BOSS är direkt inspirerat av estetiken och designspråket från det klassiska sportbilmärket och dess produkter. Precis som Porsche tar med sig en särskild elegans och kraft till dess fordon, förmedlar BOSS sin stilrena elegans till kollektionen. Precision, kontroll och självsäkerhet definierar stilen av kollektionen.

porsche boss capsule collection 2021

Här finns detaljer som avrundade sömmar och paneler av färger som återfinns hos den klassiska sportbilen. Från den ingående konstruktionen av ytterplaggen till kontrasterna hos de stickade plaggen och de täckta knapparna på skjortorna, erbjuder varje element i kollektionen en noggrann konstruerad komposition.

Kollektion som passar många olika tillfällen

porsche boss herrmode 2021

Kollektionen tilltalar naturligtvis alla ägare av den klassiska sportbilen Porsche. Men kläderna är mycket mer än endast lyxplagg för ägare av denna bil.

porsche boss Kapselkollektion vår sommar 2021

De olika plaggen, såsom bomberjacka, skjortor, polos och jeans, kan alla kombineras och anpassas till både en uppklädd eller vardaglig stil, vilket gör denna kollektion väldigt flexibel.

Neutral färgpalett

Med en neutral färgpalett, där svarta-, vita- och gråa toner får sällskap av en kraftfull blå, säkerställs också kollektionens plats i en nuvarande garderob.

porsche boss kollektion vår sommar 2021

Läder- och vindjackor kompletterar kollektionen, tillsammans med sweatshirts och hoodies, vilket erbjuder mer vardagliga alternativ till den mer uppklädda stilen.

porsche boss kläder 2021

På kampanjbilderna för den nya  kapselkollektionen syns kläderna tillsammans med den vita Porsche Taycan Turbo S. Kollektionen finns tillgänglig i BOSS butiker samt online.

BOSS ingår samarbete med NBA – lanserar limiterade kapselkollektioner under 2021

boss nba capsule collection 2021

Ytterligare en nyhet från HUGO BOSS är att de nu ingått samarbete med National Basketball Association (NBA) för att lansera två BOSS- och NBA-kapselkollektioner under 2021. NBA stjärnan Draymond Green är kampanjansiktet för SS21 och FW21 kollektionerna.

boss nba basket capsule collection 2021

Den första lanseringen kommer innehålla co-branded BOSS och NBA plagg med den amerikanska basketligans logga tillsammans med de 9 olika lagens loggor, New York Knicks, Brooklyn Nets, Los Angeles Lakers, LA Clippers, Miami Heat, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Houston Rockets och Toronto Raptors.

NBA har satt basket på världskartan för internationell sport, vilket gör det till ett globalt kulturfenomen. Samarbetet är därför en spännande möjlighet för BOSS att stärka vår varumärkeskännedom, särskilt bland amerikanska kunder samt hos en yngre målgrupp. Dessutom betonar det vår ambition att kontinuerligt utöka andelen casualwear i våra kollektioner under de kommande åren”, säger Ingo Wilts, Chief Brand Officer HUGO BOSS.

Den första kollektionen lanseras i mitten av februari och kommer enbart säljas i USA och Sydamerika samt via NBAStore.com. En andra kollektion för hösten/vintern 2021 kommer att lanseras i butik under oktober 2021 då distributionen även expanderar till Europa och Sverige.

boss nba collection 2021

Övriga profiler i kampanjen är bland annat NBA spelaren Isaiah ”Zay” Todd, Grammy nominerade rapartisten Aminé och smyckesdesignern Greg Yuna. Kampanjen fotograferades av Ellington Hammond och Darryl Richardson, Creative Direction av RanaVerse.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *