Några favoriter från sommarrean

sommarsmoking james bond stil

Sommarrean är ett tillfälle som jag personligen brukar utnyttja när jag vill komma åt mer exklusiva märken till mer ”mänskliga” priser. Bland de mer lyckade köpen av herrkläder rea online återfinns bland annat pikén från Burberry och Ralph Lauren. I dessa fall kan man verkligen tala om kvalitet eftersom dessa tröjor som ut som nya oavsett hur mycket jag använt dem. Min Burberry-piké köpte jag för över 10 år sedan på 50% och den ser ut som ny trots att jag använt den ofta under somrarna.

Det kräver dock lite tur om man skall lyckas hitta sin storlek bland de plagg som återfinns på reor upp till -50% och -70%. När man väl hittar ett plagg som man vill ha är storleken på denna alltför ofta slut. Till detta problem finns dock inget annat sätt än att söka bland det utbud som finns och hoppas på det bästa.

När man pratar om herrmodesajter som just nu har en bra sommarrea på gång för exklusiva och dyra märken går blicken osökt in på Mrporter.com. Här kan man just nu hitta fina rabatter på ett stort antal av de mest exklusiva märkena i världen. På denna sida finns sorterat de märken som just nu har bra erbjudanden.

Med kunder som Barack Obama och George Clooney är Canali ett av de märken som utmärker sig bland den italienska skräddarkonsten. Här en riktigt stilig mörkblå kostym i vattentåligt 130 bomullstyg från Canali som just nu är på -70%.

Från Polo Ralph Lauren kommer denna dubbelknäppta kavaj i linne som även denna just nu är på -70%.

Har ni någonsin önskat känna er som James Bond på någon av sommarens kvällsfester. Här har man alla möjligheter att känna på lyxen att bära James Bonds eget val av skräddare i form en kritvit smokingkavaj från Tom Ford. Med ett utgångspris på drygt 26,000 SEK är det kanske lite väl saftigt för den med ”normallön”. Med -60% från priset blir det genast mer attraktivt.

Vill man känna sig som James Bond på stranden denna sommar är det ikoniska Sunspel man skall satsa på. Här finns en klassisk modell av simshorts på -50%. Samma modell finns även i ett diskret mönster.

Franska Charvet tillverkar de mest eftertraktade skjortorna på marknaden. Här återfinns en stilig skjorta med diskreta vita ränder för -40%.

Montblancs Meisterstück är en riktig klassiker bland exklusiva reservoarpennor. Nu kan man fynda denna modell som tagits fram i samarbete med Unicef för -30% hos Mrporter.

Har du någonsin drömt om att ha en pyjamas i ett riktigt lyxigt material? Här finns möjligheten när man nu kan köpa en herrpyjamas i lyxig bomull från anrika brittiska Derek Rose.

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *