Det bästa från sommarrean inom herrmodet

bästa erbjudanden sommarrea kläder män 2019
Bild: Eton Shirts

Nu har sommarrean kört igång hos många herrmodebutiker online. Detta erbjuder inte endast ett bra tillfälle att göra fynd till sommargarderoben. Framförallt är det ett bra sätt att hitta kvalitetsplagg som man länge önskat sig, men som inte känts skäligt att köpa till fullpris.

Nedan har vi sammanställt några av de bästa herrmodebutikerna online och deras sommarrea. Här finns både exklusiva sajter som Mr Porter och Care of Carl, men också de som har betydligt mer förmånliga märken som populära Asos.

bästa sommarrean för män 2019

Vi börjar hos svenska Eton som erbjuder rea på ett stort antal av sina kvalitetsskjortor och accessoarer. Här finns möjligheter att göra stora riktiga fynd även hos deras nya sommarkollektioner när deras slutrea nu är här. Satsa på någon av deras klassiska businesskjortor eller varför inte en smokingskjorta med manschett till kvällens fester?

Detta är också ett sällsynt bra tillfälle att utöka sin garderob med slipsar och andra accessoarer till hösten och vintern.

Under reatider har det alltid varit speciellt intressant att rota bland lyxmärken för att om möjligt göra fynd bland dessa. Inom herrmodet finns det speciellt en sajt som profilerat sig inom lyxsegmentet, nämligen Mr Porter. Det kan vara aningen svårt att hitta rätt storlekar, men om det vill sig kan man göra riktiga fynd här.

Speciellt på accessoarer som solglasögon, väskor och slipsar är det ett bra tillfälle att fynda eftersom man gällande dessa inte är beroende av att man hittar rätt storlek. Ovan syns espadriller från Tom Ford som nu är på -40%.

Om man går över till svenska sajter som erbjuder herrmode i lyxsegmentet finns Care of Carl som har nedsatta priser på ett stort antal intressanta klädesplagg och accessoarer denna sommar. Ovan syns en safari-inspirerad jacka från det exklusiva italienska märket Caruso, som nu är på -30%.

Asos har redan från tidigare förmånliga priser på ett stort antal av sina märken, men nu finns möjlighet att få ytterligare -40% på ett stort antal kläder och accessoarer. Ovan syns somriga Penny Loafers från danska Selected.

Vi har redan tidigare nämnt Brothers fina kollektion för våren och sommaren. Nu finns möjlighet att fynda ända upp till -50% på flera av dessa plagg. Ovan en kavaj i en somrig ullblandning med hög andningsförmåga.

Det är inte endast på kläder det går att göra riktiga fynd just nu. Det är även ett bra tillfälle att fylla på sin doftgarderob med klassiker. Bland annat finns nu på parfym.se den klassiska herrdoften Azzaro Pour Homme för -60%.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *