Det snyggaste från vinterrean 2021

snyggaste herrkläder vinterrea 2021

Det har knappast undgått någon att vinterrean är i full gång på herrmodesajter runtom i Sverige. Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa kvalitetsplagg till kraftigt reducerade priser om du har turen att hitta din storlek.

Köper du tidlösa och klassiska plagg har du något som du även kan använda flera säsonger.

Våra favoriter

Vi börjar från en av de självklara herrmodesajterna för den som söker exklusiva kvalitetsplagg online. Care of Carl erbjuder just nu rea på mellan 30-50% på ett stort urval av kvalitetsplagg.

Det som är speciellt kul är att vi även hittar flera plagg med många storlekar… till skillnad från vad som ofta brukar vara fallet när det handlar om rea. Nedan presenterar vi några plagg i urval från Care of Carls realisation denna vinter.

Här har vi två färger av jerseykavajer i en ullblandning med smal passform från Tiger of Sweden. Jerseytyget är ett rundstickat tyg med hög elasticitet och slitstyrka.

snyggaste kläder vinterrea 2021

Som ni kan se har kavajen en kort längd, samtidigt som den är okonstruerad och ofodrad för ökat fall och lätt känsla. Det gör att kavajen är mångsidig och väldigt bra att använda med t.ex. jeans.

snyggaste kavajer för män online vintterrea 2021

Närbild på kavajtyget som är tillverkat i en blandning av ull, polyester och polyamid. Det gör alltså att kavajen är elastisk som en cardigan, samtidigt som den är tillräckligt stabil för att få en känsla av att du bär kavaj.

En rock från Morris, som är tillverkad i en högklassig ullblandning med inslag av fin kashmirull. Det är en rak modell, avsedd för höst- och vårbruk. Även denna rock finns fortfarande kvar i många storlekar. I varje mans garderob bör finnas en ytterrock i klassiskt snitt i antingen brun eller beige färg.

snygg rock för män vinterrea 2021

Care of Carls 10 års-jubileum firades genom exklusiva och noggrant utvalda designsamarbeten med en rad exklusiva varumärken. Här var bland annat tidlöshet och kvalitet viktiga kännetecken när de valde ut plaggen till kollektionen. Från denna kollektion kommer denna rock från Morris Heritage.

En klassisk modell i elegant mörkblå färg som är avsedd för vinter- och vårbruk.

snygga byxor vinterrea 2021

En av våra favoritmodeller på byxor just nu är modellen Codo från NN07. Här finns flera klassiska detaljer som frontveck och uppvik vid benslut samt bakfickor med ficklock. En avslappnad och komfortabel byxa i en ruggad bomullsblandning, som är väldigt mångsidig oavsett om du använder kavaj eller klär dig mer ”casual”.

snygg smoking vinterrea 2021

Har du någonsin önskat äga en elegant smoking. Då har du ett utmärkt tillfälle att skaffa en klassisk modell när denna smoking från Tiger of Sweden finns på -50%. Även denna smoking fanns med i Care of Carls 10 års-jubileum med exklusiva och noggrant utvalda designsamarbeten.

När pandemin är över lär det bli åka av. Då kan det vara bra att stå klar med smokingen för alla fester som står för dörren.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *