Det snyggaste inom herrmodet i maj – 5 nya sommarplagg

snyggaste mode för män sommaren 2020

Det har igen blivit dags att uppdatera med det senaste och snyggaste inom herrmodet just nu. Eftersom sommaren står inför dörren har vi idag plockat fram några av de snyggaste sommarplaggen just nu.

Vi gör det genom att ta fram de allra senaste plaggen som lanserats under de senaste veckorna. Häng med!

Om du vill ha tips för gällande trender för herrmode våren och sommaren 2021 rekommenderar vi att ni går in på denna länk.

Kostym för sommaren 2020

Det skandinaviska märket NN07 har några av de snyggaste sommarplaggen på marknaden just nu. Det gäller oavsett om du gillar klassiskt herrmode eller nya innovativa plagg. Vi kommer under denna vecka att ta en närmare koll på sommarens kollektion från märket.

Här ser vi sommarkostymen Harvey som är tillverkad av en mjuk, något draperad lyocell-, linne- och bomullsblandning. Ett material som är mycket tacksamt att använda under varma sommardagar.

Färgen är också en av de snyggaste för sommaren med sin naturliga ljusa kanelfärg. Det som är perfekt även med denna modell är att du gärna kan tvättad den för att få en blekt patina och en försliten känsla.

Kavajen är ofodrad och ostrukturerad och alltså av en italiensk modell, som vi gärna använder av oss denna sommar.

snyggaste byxorna för män sommaren 2020

De avslappnade dressade byxorna har alla de detaljer man kan önska för en klassisk look. Här märks en något högre midja, frontveck och uppslag vid fotknölarna. De här lätta och bekväma byxor som gör alla garderober kompletta.

Snygga sneakers för sommaren

Minimalism har varit populärt i plaggen under flertalet år nu. Sneakers har också blivit allt vanligare att använda sig av oavsett om det handlar om en dressad eller vardagsstil.

Vissa anhängare av klassiskt herrmode motsätter sig denna utveckling, men då det handlar om mode handlar det sist och slutligen vad du själv vill att det skall vara.

snyggaste sneakers sommaren 2020

Ett märke där avskalad design möter japansk minimalism är märket Axel Arigato. Ett relativt nytt svenskt märke som grundades 2013 och som nått stora framgångar sedan dess.

Vi har redan tidigare rekommenderat att ni använder er av stilrena färger med så få detaljer som möjligt på vid valet av sneakers. Här ser ni en modell som är enkel att kombinera med många olika klädstilar och färger.

Snygga hybridplagg

snyggaste sommarplaggen män 2020

Vi har tidigare nämnt olivgrönt som sommarens absoluta trendfärg. Oscar Jacobson har nyligen lanserat denna kortärmade skjorta i en blandväv av lin och viskos med en lätt textur. Här syns detaljer som för tankarna till den ytterst snygga armétröjan.

Nya klockor från Seiko

Om du söker alternativ till några av de mest klassiska modellerna av klockor från Omega och Rolex, kan det vara en bra idé att kika in utbudet hos det anrika klockmärket Seiko. Här hittar du högklassiga automatiska urverk av samma kvalitet och identiskt utseende. Men till en prislapp som är tiotusentals kronor förmånligare.

Här syns ett automatiskt dykarur med tydlig urtavla, som passar lika väl till den nyfikne utforskaren som den erfarne dykaren.

Lätta och luftiga byxor

snyggaste byxorna till sommaren 2020

Om ni söker snygga och stilrena byxor till sommaren skall ni definitivt ta en titt hos Filippa K och deras nya modeller för säsongen. Här är en avslappnad byxa med resår samt snörning i midjan som tillverkad i en linblandning. Det skapar en luftig väv som passar perfekt till varmare dagar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *