Eton Archive Collection: Omedelbart bärbart

Eton archive collection

Eton Shirts släppte precis en ny kapselkollektion av skjortor för våren och sommaren 2024. Även om namnet antyder någon form av retroinspirerade designer så är det här en modern och uppdaterad kollektion som lär bli stapelvaror i många garderober.

Själva kollektionen som gömmer sig bakom en lösenordsskyddad sida (lösenordet är ”archive24” – förlåt Eton …) och består av en uppsättning klassiska skjortor i våriga toner.

Tre tips från kollektionen

Hela kollektionen är klassisk, men vi har ändå plockat ut tre favoriter.

  • En skjorta med cutaway-krage och diskret ljusbrunt hundtandsmönster: Den här skjortan i en blandning av bomull och linne följer årets naturliga färgskalor och passar perfekt att matcha med t.ex. blå lagom slitna jeans och en brun kavaj.
  • En button down-skjorta i ljusblå dobby: Den lite större button down-kragen med sin klockformade rullning ger skjortan en modern känsla. Dobby-tyget ger stadga och gör att du kommer få en välklädd men ändå avslappnad skjorta för en fredag på kontoret, eller buren under en ofodrad kavaj av italienskt snitt.
  • En klassisk blåvitrandig businessskjorta: Om den inte redan finns i garderoben, så är det hög tid att placera den där. De diskreta ränderna matchar både mönster i kavaj och slips, och kan också lätta upp en enfärgad kostym. Twill-tyget ger en tydlig business-twist på skjortan och passar bra till moderna kostymer.
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *