Eton presenterar en ny lyxig överskjorta

lyxig överskjorta herr

Nu presenterar Eton en ny, lyxig twillöverskjorta i ull och kashmir. Den är sydd i ett tyngre, kraftigare italienskt tyg som borstats för att likna flanell.

Överskjortor eller Overshirts som de även kallas, har blivit oerhört populära under de senaste åren. Det är ett mångsidigt plagg som kan bära i många sammanhang. Den kan användas som jacka under vår- och höstsäsongen, men det går även utmärkt att använda den som en ersättning till kavajen.

Den som känner till det italienska herrmodet och följt med de senaste årens herrmodemässa Pitti Uomo har kunnat lägga märke till att plagget numera är populärt till en mer uppklädd stil. Att klä sig i kostymbyxor och slips till överskjortan är numera en etablerad del av den italienska stilen.

Lyxig överskjorta från Eton

Eton är en av de mest kända svenska tillverkarna av kvalitetsskjortor. Du hittar även en mängd stiliga accessoarer som slipsar och scarves hos dem. De senaste åren har vi också kunnat se en breddning av utbudet av herrplagg hos Eton. Hit hör bland annat olika typer av överskjortor som en väsentlig produktutvidgning.

Den senaste i raden av överskjortor som presenterats är en version tillverkad av exklusiv ull och kashmir som är vävd i Italien. Resultatet är en överskjorta som både ser och känns lyxig.

Den är vävd i Biella, Italien, en stad känd för sin tillverkning av tyger i ull. Överskjortan har fyra fickor med lock samt dubbla sidofickor.

Du hittar överskjortan i tre olika färger – brunt, grått och blått. Med andra ord några av de mest klassiska färgerna inom herrmode till hösten och vintern.

Trenden med kashmirplagg

En av trenderna denna höst och vinter är definitivt kläder i kashmir. I överskjortan från Eton hittar du också en kashmirblandning. En av många fördelar med kashmir att det gör plaggen betydligt mjukare och mer behagliga mot huden. Läs mer om fördelarna med kashmir i vår artikel på denna länk.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *