Etons sommarrea har startat

sommarrea på herrkläder 2022
Eton Shirts sommarrea 2022

När nu både Care of Carl och Eton påbörjat sommarrean innebär det att stort sett alla online butiker för herrkläder påbörjat sommarrean 2022.

Missa inte vår stora guide till all rea på herrkläder. Vi uppdaterar denna sida regelbundet med bästa erbjudanden på herrkläder online, oavsett om du letar efter kvalitetskläder, parfymer eller accessoarer.

Hos Eton får du upp till 50% på deras Business- och Casual-skjortor. Du hittar även både accessoarer och overshirts i utbudet bland reaplagg. Om du tidigare ägt en kvalitetsskjorta från Eton, så vet du att detta är något som håller många år framöver. Nu är det alltså ett bra tillfälle att fynda gällande detta nyckelplagg.

Nästa vecka börjar rean hos HUGO BOSS

sommarrea 2022 hugo boss

Som nämnt har de flesta herrmodebutiker nu påbörjat sommarrean 2022, men inte HUGO BOSS rea som startar först nästa måndag 27:e juni.

Kostymer från BOSS är alltid intressant på deras sommarrea, men det finns även många andra plagg att hålla utkik efter. Jackor är alltid plagg som är bra att köpa utanför säsong och om det blir likt tidigare sommarrean hos HUGO BOSS lär det finnas ett bra utbud av klassiska ytterrockar i utbudet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *