HUGO BOSS stora sommarrea 2022 har börjat!

sommarrea hugo boss 2022

Nu är HUGO BOSS sommarrea 2022 äntligen igång med upp till 40 % rabatt.

HUGO BOSS har varit ett av de mest expansiva bland alla modemärken på marknaden de senaste åren. En mängd olika samarbetskollektioner har lanserats och i början av detta år var det också dags för en varumärkesuppdatering.

Från att ha varit ett märke främst för exklusiva kostymer finns nu ett betydligt större utbud även av så kallat Street Wear i utbudet. En större satsning har även gjorts på dammode där framstående Influencers frontat kollektionerna.

HUGO BOSS sommarrea 2022

Sommarrean hos HUGO BOSS börjar idag den 27:e juni och här hittar du ett stort antal kostymer, skjortor och byxor till nedsatta priser. Vi rekommenderar speciellt att du kollar in de kavajer och byxor i stretchmaterial som finns i utbudet.

HUGO BOSS har lanserat en mängd olika resekollektioner under de senaste åren och var något av en pionjär inom området när det begav sig. Numera hittar du också en skild avdelning för kostymer där du enkelt kan navigera mellan olika alternativ. En speciell satsning har gjorts på den svenska marknaden och det innebär bland annat att allt numera även är på svenska hos sidan. Det gäller även de utförliga guider du hittar på sidan.

Generellt sett kan sägas att användarupplevelsen numera är på toppnivå när du besöker HUGO BOSS webbsida. Det handlar om allt från färgsättning, till navigering och utbud.

Nya kollektioner att hålla koll på

BOSS Matteo Berrettini

Det är alltid något på gång hos HUGO BOSS. Förra veckan lanserades BOSS x Freddie Mercury som en del av deras BOSS Legends-kollektioner. Tidigare har även bland annat BOSS x Matteo Berrettini lanserats. En kollektion som är speciellt aktuell nu i Wimbledon-tider.

Det är speciellt intressant eftersom tennismode är riktigt hett sommaren 2022. Inte endast för tennis som motionsform. Vi har också sett att allt fler valt att klä sig i tenniskläder även på lediga stunder denna sommar. Det började främst inom dammodet och har sedermera även spritt sig till herrmode.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *