George Clooney frontar OMEGA:s nya Speedmaster ’57-kollektion

George Clooney Omega Campaign

Skådespelaren George Clooney tar en framträdande roll i marknadsföringen av OMEGA:s nya Speedmaster ’57-kollektion. Clooney tar med sig sin klassiska stil och ikoniska karaktär till kampanjen, vilket ännu en gång understryker hans långvariga koppling till OMEGA.

En symbol för den ursprungliga Speedmaster-designen

Som namnet antyder är Speedmaster ’57 en symbol för den ursprungliga Speedmaster-designen, som släpptes 1957 för racerförare och ingenjörer på banan.

Som en hyllning har dagens Speedmaster ’57-kollektion med åtta nya klockor levererats med en smal stil, färgglada urtavlor, ett vintagearmband och ett enastående Co-Axial Master Chronometer 9906-urverk – som når toppen av precision, magnetisk motståndskraft och prestanda.

Läs mer: Nya modeller av OMEGA herrklockor 2022

George Clooney samarbetar med OMEGA

George Clooney Omega Speedmaster

George Clooney är en långvarig vän till OMEGA och på många sätt delar både han och Speedmaster samma historia. Båda deras liv började under rymdålderns optimistiska år, och båda är kända för sin bestående popularitet och sina kvaliteter av förträfflighet.

Speedmaster ’57 är känd för sin kvalitet och tidlösa charm. George Clooney är den perfekta huvudrollsinnehavaren för att visa upp dessa värden och bevisa exakt hur klockan passar in i dagens fräcka stil, säger Raynald Aeschlimann, VD och koncernchef för OMEGA.

Omega Speedmaster George Clooney

För den här fotograferingen bär George modellen i rostfritt stål med PVD-blå urtavla (ref: 332.10.41.51.03.001). Bland de nya porträtten kan man se skådespelaren bära klockan när han kör en veteranbil nära sitt hem runt Comosjön – en blinkning till Speedmasters racingursprung.

I samband med Speedmaster-seriens 65-årsjubileum omfattar hela OMEGA Speedmaster ’57-kollektionen nu åtta nya modeller. Förutom modeller med blå och svart urtavla finns det även gröna och vinröda modeller. Bland de signaturdetaljer från 1957 finns den borstade metalliska ringen med ”Dot Over Ninety” och de berömda Broad Arrow-visarna.

Läs mer: Klassiska herrklockor 2022

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *