GORE-TEX Brand presenterar ny Adidas Originals kollektion

Gore-tex adidas originals

Vi fortsätter från gårdagens tema med innovativa tyger och plagg som nu lanseras i allt snabbare takt. GORE-TEX Brand presenterar nu en ny adidas Originals kollektion genom att bygga vidare på det första framgångsrika, lanseringssamarbetet från förra året – GORE-TEX KARKAJ.

Kollektionen PT3 ACMON S/S 2019 består av en innovativ och transformerbar, vattentät GORE-TEX jacka och en GORE-TEX INFINIUM ™ byxa med patenterad designteknik, skapad av pionjären för funktionella kläder – Conroy Nachtigall.

Den nya kollektionen lanseras i adidas Originals PT3 konceptet som bygger på tre komponenter: adidas Originals mission “the past empowers the future”, ett öppet samarbete med Conroy Nachtigall för att ge nya perspektiv och det bästa materialvalet i GORE-TEX produkter – lättviktsskydd i alla väderförhållanden i kombination med adidas Originals finaste detaljer och material. adidas Originals PT3 ACMON S / S 2019 kollektion förhandsvisas hos internationella återförsäljare under februari 2019 och kommer att rulla ut globalt från 1 mars 2019.

Gore-tex adidas originals conrooy nachtigall

Adidas Originals PT3 ACMON flyttar gränserna för en urban livsstil och lanserar en ultralätt, packningsbar och pålitlig jacka som skyddar mot vädret genom att använda den ikoniska vattentäta och andningsbara GORE-TEX produkttekonologin. En stilren jacka som förvandlas till en väst, samtidigt som den ger hög funktionalitet, rörelsefrihet och garanti för att bäraren hålls torr. Byxorna, gjorda med GORE-TEX INFINIUM ™ produktteknologi, omvandlas till shorts och kombinerar samtidigt stil och funktion för dagens urbana landskap. När staden blir alltmer förtätad, blir det viktigare att röra sig genom denna terräng på ett enkelt sätt, och kläderna behöver tillgodose denna typ av klimatiska och moderna arkitektoniska förändringar.

Detta intuitiva ACMON transformationskoncept har utvecklats för att erbjuda kläder som ger valmöjligheter och anpassning, med plagg som rör sig med bäraren och i deras moderna miljöer, klimatförhållanden och utrymmen. I skapelsesprocessen började Conroy Nachtigall med det stycke som det skulle omvandlas till, shorts och väst och förlängde dem till en ny produktform. Det är ett annat förhållningssätt och det visar resultatet. Särskilt fokus lades på att inget skulle vara helt avtagbart så att användaren inte skulle förlora några avtagna delar.

Designer Conroy Nachtigall kommenterar projektet: ”Dessa plaggen handlar om att göra varje fas av omvandlingen bärbar utan någon hierarki: slutpunkten är lika viktig som startpunkten; och fokuserar på att behålla GORE-TEX fullständigt vattentäta integritet, och sedan låta processen avslöja något nytt. ”


Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *