Grand Hôtel öppnar exklusiv champagnebar för livsnjutare

nya champagnebaren grand hotel stockholm november 2020

Nu kommer ett spännande nytt tillskott hos Stockholms bar- och restaurangscen när Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar. Det är tillsammans med champagnehuset Ruinart som den unika baren för livsnjutare nu skapats. Här kan man avnjuta ett stort utbud av utvalda årgångschampanjer på glas eller flaska.

Det var förra året som Grand Hôtel tillkännagav att premiumchampagnen Ruinart blev deras nya huschampagne och nu utökas alltså samarbetet ytterligare. Förutom Ruinart finns även andra välkända champagnehus som Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët & Chandon representerade.

Vi kan samtidigt också passa på att tipsa om bästa champagnebarerna i världen.

nya champagnebaren i grand hotel november 2020

Brett utbud av prestigechampagne

Tillsammans med Grand Hôtels internationella atmosfär och Ruinarts tidlösa elegans kan gästerna här se fram emot en minnesvärd upplevelse. Förutom ett brett utbud av prestige champagne serverar baren även tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktär.

Huset Ruinart grundades 1729 i Reims och är därmed världens första Champagnehus. Idag levererar huset förstklassig champagne från den sällsynta och värdefulla druvsorten Chardonnay för att signera sina cuvéer.

champagnebaren hos grand hotel november 2020

Ruinart uttrycker årligen sitt konstnärliga engagemang och skildrar sin historia och kunskap genom konstnärers originella och kreativa vision, vilket gör det till ett champagnehus som är för evigt samtida.

– Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en egen champagnebar för våra gäster. Därför känns det väldigt bra att vi, tillsammans med vår huschampagne Ruinart, äntligen gör verklighet av den drömmen. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

nya champagnebaren i grand hotell november 2020

Champagnebaren har lanserats som ett långsiktigt samarbete mellan Grand Hôtel och Ruinart. Champagnebaren lanseras under hösten 2020 och är öppen från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan.

– Vi är väldigt tacksamma och stolta över att få möjlighet att förverkliga denna exklusiva champagnebar tillsammans med Grand Hôtel. Ruinart och Grand Hôtel påminner om varandra genom våra traditionsbundna historier fyllda med elegans och exklusivitet. Vi ser därför fram emot att kunna skapa en fantastisk upplevelse för alla besökare. Grand Hôtel är som en juvel i Stockholms innerstad vilket gör oss extra glada att kunna erbjuda Ruinart i Grand Hôtels vackra bar, säger Frédéric Panaïotis, Chef de Cave på Ruinart.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *