Herrmode från Stenströms hösten 2021

herrmode hösten 2021

I samband med att tiderna förändras, förändras även kraven vi ställer på våra kläder och att de ska fungera vid flera olika tillfällen. Den avslappnade och enkla stilen är vad vi eftersträvar för hösten 2021. Där Stenströms bevarat våra önskemål med en ny nivå av sofistikation genom en mer organisk estetik. Här är Stenströms kollektion för hösten 2021.

Stenströms är ett av våra mest klassiska märken inom herrmodet med en historia som sträcker sig mer än 120 år tillbaka i tiden. Idag kan man bland annat Kunglig Hovleverantör, vilket innebär att märket får använda titlarna ”By appointment to H M the King Carl XVI Gustav of Sweden” och ”By appointment to H M the Queen of Sweden”. För hösten 2021 hittar vi många intressanta nyheter i kollektionen om du söker snygga herrkläder 2021.

Höstkollektionen 2021 från Stenströms

stenströms herrmode hösten 2021

Höstkollektionen 2021 från Stenströms innehåller allt från vardagliga jerseybyxor till den klassiska vita skjortan. Vi lutar oss mer och mer mot den vardagliga och avslappnade stilen, även om vi också letar efter speciella stunder där vi får klä upp oss. Önskas en mer bekväm och stilren look är denimskjortan tillsammans med en slips ett modernt val.

herrmode höst 2021

Luvtröjan i merino är också ett klädesplagg som vi gärna använder både i vardagen såväl som när man vill klä upp sig. Några nyckelord för AW21 är rutigt i alla dess former, blått, röda accenter, dova kulörer, struktur, vardagligt – och att utmana sin stil.

Merinoull för hemmabruk

herrmode höst 2021 stenströms

På tal om merino har Stenströms denna säsong skapat ett set i merinoull för de mer lata dagarna där hemma. Men att vara hemma hela dagarna behöver inte betyda att man inte vill klä sig snyggt – ta bara på dig en Costal Fjord Blue Shirt med en luvtröja och ett par jeans och du har en komplett look. Vårens lounge-set kommer till hösten finnas i en ny uppdaterad brun färg.

Avslappnade arbetskläder

snygga hemmalook arbetskläder hösten 2021

Då många av oss har börjat arbeta hemifrån har även våra arbetskläder förändrats och utvecklats till en mer avslappnad stil där vi nu leker med lager och mixar och matchar olika typer av plagg.

En randig Oxford-skjorta under en stickad cardigan tillsammans med ett par skräddarsydda jerseybyxor fungerar lika väl som en Fair Isle-mönstrad jerseytröja med en klassisk vit skjorta.

snygg stil hemma herrmode 2021

Jerseytröja och collegebyxor passar perfekt för arbetsdagarna hemma, och varför inte testa den nya manchesterskjortan eller mjuka bio-stretchskjorta. Inget krångel, bara enkelt och snyggt.

Rutiga skjortor i denim och flanell

snyggt mode för män 2021

Denim- och flanellskjortan är något varje man bör ha i sin garderob. Hösten 2021 är säsong för den rutiga flanellskjortan i lite mer utmärkande färger. Våga dig på den färgglada rutiga skjortan till helgen, och om du vill vara lite mer formell till jobbet passar en av våra dovare flanellskjortor perfekt.

stiliga herrkläder höst 2021

Denimskjortorna har detaljer som dubbla bröstfickor, ränder, mönster och struktur. Ta på dig en Midnight Indigo-skjorta med Stenströms nya overshirt i manchester för en modern look, eller manchestervästen för lite kallare dagar.

Nya jackor i nylon med stickade ärmar

snygg herrstil 2021

Se även till att spana in Stenströms nya jackor gjorda i nylon och med stickade ärmar. Ett roligt tillskott i din garderob av ytterkläder. Den klassiska nylonvästen fortsätter att finnas i kollektionen och i höst kommer den i färger såsom grön, vinröd, marinblå och svart.

Inspiration från Silicon Valley

mode för män 2021

Med en mer flexibel attityd till kläder ser vi nu den rutiga skjortan tillsammans med en coolt mönstrad slips och en modern cardigan för att skapa en mer naturlig stil. Där vi en gång i tiden tog inspiration från Wall Street, tar vi idag i högre utsträckning inspiration från Silicon Valley. Färger som elektrisk blå, brunt och brända röda toner smälter samman och skapar höstens färgpalett.

snyggt herrmode 2021

Cardigans med krage och fickor, eller Stenströms nya stickade kavaj följer genomgående det nya stilistiska levnadssättet.

stiliga herrkläder hösten 2021
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *