Höstens och vinterns herrmode 2020 från Oscar Jacobson

mode för män höst 2020

Hösten och vintern 2020 har Oscar Jacobson hämtat inspiration från jazzens magiska värld för att skapa en färgstark kollektion. Här finns nyckelplagg i ullstrukturer i djupgrå färg. Klassiskt herrmode när det är som bäst!

I flera av våra tidigare artiklar för herrmode hösten och vintern 2020 har vi plockat fram några av nyckelplaggen för denna säsong. Oscar Jacobson är ett herrmodemärke som verkligen står i täten då det gäller att ta vara på det ökade intresset för det klassiska inom herrmodet.

Här tar vi fram några av de viktigaste trenderna från Oscar Jacobsons senaste kollektion.

Herrmode höst vinter 2020 från Oscar Jacobson

Det finns influenser från många olika årtionden inom herrmode för tillfället. Den klaraste trenden är som nämnt 1930-talet med höga midjor, frontvecka och en lösare silhuett på kostymer och byxor.

mode för män höst 2020 Oscar Jacobson

1970-talet på frammarsch

I den senaste kollektionen från Oscar Jacobson ser vi också klara influenser från 1970-talet, med breda byxben och plagg i manchestertyg. Färgskalan är mörkare än vi blivit vana med från tidigare höst- och vinterkollektioner. I kollektionen är nyckelplaggen i mörkgrått och svart.

1970-tals stil stilinspiration för män höst 2020

Eleganta ytterplagg

rock med pälskrage höst vinter 2020

Vi kunde redan i vår tidigare artikel om höstens och vinterns snyggaste rockar konstatera att Oscar Jacobson har några av de snyggaste på marknaden just nu. Dubbelknäppta ytterrockar med alla de klassiska detaljer som vi kan efterfrågar just nu.

I den senaste kollektionen hittar vi också klassisk elegans i form av dubbelknäppta rockar med spetsiga slag och avtagbar pälskrage. flera modeller är tillverkade i en mjuk ull- och kashmirblandning som ger en lätt glansig ”beaver finish”.

Kritstrecksrandiga kostymer med lösare silhuett

kritstrecksrandig kostym herrmode höst 2020

Vi som gillar Oscar Jacobson har alltid gillat de mjuka och följsamma tygerna i kostymerna och kavajerna. På bilden hittar vi en kristrecksrandig dubbelknäppt ullkavaj med spetsiga slag.

snygga kostymer höst 2020

Utmärkande för just denna modell är en något rymligare passform för den som önskar mer utrymme under kavajen. Perfekt för de kallare vintermånaderna.

Byxor med lös silhuett

snyggaste byxorna för män hösten 2020

För den som vill urskilja sig, klä sig moderiktigt och samtidigt lägga till klassisk elegans har vi här kritstrecksrandiga byxor med vid passform och hög midja. Byxorna kan bäras separat eller ihop med kavajen ovan.

Manchestertyg i skjortjackor

snygga överskjortor hösten 2020

En av de största trenderna gällande ytterplagg för män hösten 2020 är överskjortan eller så kallade skjortjackor. Här finns en variant som är tillverkad i bredspårig manchester med påstickade sidfickor.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *