Huntsman i samarbete med Jo Malone

huntsman x jo malone perfume

Huntsman of Savile Row är ett av de mest ikoniska bland engelska klädmärken och även ett av de mest kända på Savile Row i London. Nu har man lanserat sina första parfymer i samarbete med Jo Malone London.

När man tagit fram parfymerna har man eftersträvat eleganta dofter, som är anpassade till den moderna mannen. Dofter som lämpar sig både för vardag och kvällens evenemang. Det rör sig samtidigt om de första dofterna från Jo Malone som är helt tillägnade för män. Tidigare har Jo Malone främst tagit fram unisexdofter.

Designen på flaskorna är dekorerade med de guldbokstäver och typografi som man känner från Huntsmans butik i London. Korken kommer i färgen burgundy, som även denna förknippas med märket Huntsman.

I kollektionen finns fyra dofter, som alla är väldigt manliga till sin karaktär – med bland annat whisky och träiga noter i innehållet.

Whisky & Cedarwood Cologne 

I denna spännande doft finns whisky, kryddpeppar och cederträ. En vågad doft som passar till kvällens äventyr.

Amber & Patchouli Cologne 

I denna doft finns den sensuella bärnstensdoften blandat med patchouli och det något rökiga Guaiacum.

Assam & Grapefruit Cologne 

En livfull doft, med grape, kryddig kardemumma och patchouli.

Birch & Black Pepper Cologne

Denna doft beskrivs som Storbritannien i ett nötskal, med rebellisk punk i rötterna – men samtidigt med respekt för traditioner. Här finns bland annat noter av svartpeppar och rökig björk som skapar kontraster i doften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *