Inspiration: Veckans snyggaste nyheter

snyggaste stilarna för beachen sommaren 2018 för män

Det har varit en vecka där vi hyllat några klassiska sommarstilar. Vi fortsätter på temat och presenterar här några av de snyggaste nyheterna som presenterats under veckan.

Kollektionen Kingsman lanserades i samband med att den första filmen Kingsman: The Secret Service kom ut år 2014. Sedan dess har flera intressanta samarbeten lanserats i de kollektioner som kommer ut ett par gånger per år. Till denna sommar har detta renderat i bland annat några samarbeten med engelska Orlebar Brown och det är med dessa plagg i fokus vi sammanställt veckans inspirationskollage.

Vi börjar dock med några av de snyggaste solglasögonnyheterna för veckan från ikoniska italienska Persol. Dessa solglasögon från serien 714 måste vara bland det snyggaste man kan bära en sommardag.

Piké från kollektionen Kingsman i samarbete med Orlebar Brown.

Shorts i seersucker från samma kollektion.

Anteckningsblock i samarbete med anrika Smythson of Bond Street.

Denna specialutgåva av IWC Schaffhausens Aquatimer är tillägnad den franska fransk marinofficeren, regissören och oceanografen Jacques-Yves Cousteau, också pionjär inom dykning och undervattensfotografering – han är också något av en stilikon för nuvarande generationer.

Ifjol firade IWC Schaffhausen 50-års jubileum av sin modell Aquatimer ifjol. Denna modell av Aquatimer lanserades år 2015 och har samma design på klockan som ursprungligen lanserades av Ferdinand Porsche år 1982.

nya sommarparfymer för män 2018

En nyhet på den svenska parfymscenen är australiensiska Goldfield & Banks som gör lyxparfymer som speglar Australiens själ och landets vackra och varierande natur. Ett samarbete med en Melbourne-baserad fransk femte generationens parfymör från Grasse leder till dofter som kombinerar franska parfymtraditioner med australiensiska ingredienser.

Pacific Rock Moss är en riktig sommardoft som har inspirerats av New South Wales kustremsa. Citrus, geranium, mossa och salvia med en distinkt bas av cederträ ger en känsla av en härlig sommardag vid kusten.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *