Levi’s® höjer ribban och midjan hösten/vintern 2021

jeans hög midja för män höst vinter 2021

På 90-talet handlade allt om 70-talet, idag handlar det om 70-talet på 90-talet. Det är där Levi’s® hittar den viktigaste inspirationen för sitt herrmode hösten/vintern 2021. Högst upp på listan finns Levi’s® nya jeansmodell, Levi’s® So-High, en ny passform som har högre midja och lösare passform som en hint till den klassiska 70-talsstilen, samtidigt som allt annat är förankrat i samtiden.

Levi’s® So-High – med inspiration från klassiska Orange Tab-modeller

Med Levi’s® So-High har Levi’s jeans hämtat inspiration från klassiska Levi’s® Orange Tab-modeller och erbjuder både en smalare version samt en med boot-version. Båda versionerna blandar en högre midja och en modern mer avslappnad passform med klassiska Orange Tab- detaljer, som den mindre myntfickan och en något utplattad bågsöm på bakfickan.

Med den högre midjan och en lätt avslappnad passform, introducerar i So-High Boot och So-High Slim, en fräschare och renare look för säsongen. Med inspiration från 70- och 90- talet samt vår Orange Tab passar dessa modeller sömlöst till en modern passform med vintage-detaljer, säger Janine Chilton-Fraust, VP of Men’s Design på Levi’s®.

So-High Slim har en högre rise med ett smalt/rakt ben och en lösare mer avslappnad passform. So-High Boot erbjuder samma höga midja med en avslappnad passform över låret men med en något utsvängd fåll.

Buy better, wear longer

Båda So-High-modellerna kommer erbjudas I en rad olika stilar tillverkade med ekologisk bomull. Ekologisk bomull odlas utan syntetiska kemikalier, bekämpningsmedel eller gödningsmedel och hjälper till att hålla vatten, jorden och den omgivande miljön ren och frisk.

So-High-familjen är den perfekta mixen mellan dåtid och nutid, vintage och samtida stil, alla tillverkade med hållbarhet i framkant.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *