Mellandagsrean är igång hos exklusiva herrmodesajten Mr Porter

kvalitetsskor på mellandagsrean 2020

Har ni någonsin drömt om att äga ett plagg från något av världens mest lyxiga herrmodemärken? Då har ni nu en sällsynt tillfälle att fynda lyxigt herrmode till rabatterat pris när herrmodesajten Mr Porter idag kört igång med sin årliga mellandagsrea.

Precis som under tidigare år finns några av de allra lyxigaste herrmodemärkena som Tom Ford, Brioni och Ralph Laurens lyxlinje Purple Label representerade – bara för att nämna några.

Mellandagsrea på lyxigt herrmode

Som vi kunde berätta i vårt tidigare inlägg om årets mellandagsrea är den nu i full gång. Trots att vi lever i speciella tider är detta inget som märks hos sajter som riktar in sig på lyxigt herrmode inom premiumsegmentet.

På kampanjsidan hos Mr Porter har många av de kläder och accessoarer som finns representerade ända upp till -50% i rabatt, något som kan betyda en hel del i denna prisklass. Precis som alltid då det gäller reaplagg gäller det dock att ha lite tur för att hitta rätt storlek.

Nedan har vi samlat ihop några favoriter hos årets rea hos Mr Porter.

Som vi nämnde i våra stilråd för män är alltid skor något som lönar sig att satsa på. Nu hittar du ett stort utbud av rabatterade kvalitetsskor hos Mr Porter. Däribland från engelska mästaren George Cleverley.

Det är kanske inte det enklaste att hitta rätt nummer, men om du har tur kanske du hittar skor från några av världens främsta märken till halva priset!

snygga smokingkavajer mellandagsrean 2020

Om du söker snygga smokingkavajer för nyårsfesten kan mellandagsrean erbjuda dig ett perfekt tillfälle att fynda. I detta sammanhang är det också bra att tänka på lite längre sikt. Även om du kanske inte nödvändigtvis har nytta av smokingen detta nyår, kan du nu få tag i förmånliga smokingkavajer för många kvällsfester framöver.

Här syns en smokingkavaj från italienska Caruso som nu är på -50%.

lyxigt herrmode mellandagsrean 2020

Kingsman Collection är en av de stiligaste herrkollektionerna som lanserats under 2020. Du hittar inte några av de nyaste plaggen på rea, men från tidigare kollektioner kan du hitta flera eleganta plagg till rabatterat pris.

Accessoarer som glasögon, solglasögon och väskor är speciellt lämpliga att fynda på mellandagsrean. Då slipper du fundera på faktorer som ifall du hittar rätt storlek eller inte.

lyxigt herrmode mellandagsrea 2020

Det kan kännas aningen tufft för plånboken att köpa väskor från märken som Mulberry och Montblanc till fullpris. Nu finns -40% även på dessa märken och det är innebär ett sällsynt tillfälle att införskaffa väskor av högsta kvalitet.

Denna typ av väskor är meningen att hålla för en livstid och är en av de största investeringarna du gör för din garderob.

persol 649 solglasögon mellandagsrea

En säsongsaccessoar som vi kan rekommendera att ni införskaffar vintertid är solglasögon. Nu hittar du bland annat Persols klassiska modell 649 till hela -50% hos Mr Porter. Bättre erbjudande än så lär inte dyka upp.

Om du har framförhållning rekommenderar vi definitivt att ni tar en titt på utbudet av solglasögon som nu finns på mellandagsrean hos Mr Porter.

Sammanfattning – Vad bör man tänka på vid köp av lyxartiklar på rea?

Även om mellandagsrean är ett perfekt tillfälle att satsa på kläder av högsta kvalitet, gäller det också att vara vaksam när du satsar på dessa. Finns returpolicy på plagget ifråga om det inte skulle passa? Ingen vill satsa tusentals kronor på ett plagg som inte passar helt perfekt trots att prislappen är lockande.

Som vi nämnt tidigare är det också bra att tänka över det verkliga behovet. Trots att det kan vara en upplevelse i sig att bära toppkvalitet, bör plagget också passa in i den stil du vill bära. Gå inte i fällan att endast köpa plagget på grund av det rabatterade priset.

Vill du vara på säkra sidan kan vi rekommendera att du köper märken som du äger sedan tidigare, så att du vet att storleken är den rätta. Accessoarer som väskor, solglasögon och halsdukar är också den typ av produkter som passar perfekt att inhandla på rea.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *