Bästa fynden på mellandagsrean

bästa mellandagsrean parfymer

Ibland kan det vara värt att vänta med inköpen tills efter julen. Det är också många som har som tradition att fynda under mellandagsrean när priserna ofta sänks på massvis av produkter.

För de som är intresserade av parfymer och vill plocka ihop en egen parfymgarderob av klassiska dofter är detta ett perfekt tillfälle. Även bland kläder finns det ofta riktigt bra rabatter på många olika märken. 

Mellandagsrean detta år gör heller ingen besviken. Här är några av de bästa fynden som du hittar på mellandagsrean på nätet detta år.

bästa mellandagsrean

Nu är det Winter Sale hos Newport, med ända upp till -70% på manlig inredning. Denna barvagn i Art Déco-stil är just nu på -50%.

Besök Newport Winter Sales

brothers mellandagsrea
 
På Brothers mellandagsrea är det nu -50% på ett stort antal plagg. Det perfekta tillfället att bygga ut sin basgarderob med allt från skjortor till ytterplagg!

Besök Brothers – upp till -50%

mellandagsrea kappor

Den som vill göra riktiga fynd bland märkeskläder bör definitivt kolla in Stayhards mellandagsrea. Här finns rea på ett stort antal plagg från klassiska Belstaff, Tiger of Sweden, Ovan syns en regnkappa från Stutterheim som just nu är på -40%!

Besök mellandagsrean hos Stayhard – upp till -60%

klocka till nyår

Här hittar vi också en del riktigt stilfulla accessoarer som blir perfekta till nyår. Eller vad sägs om denna klocka från Komono som just nu är på -40%.

parfym mellandagsrea

Om du planerar för att dofta gott under nyåret, finns nu rea på ett stort antal av Acqua di Parmas exklusiva dofter hos Parfym.se.

Besök Parfym.se mellandagsrea

mellandagsrea ytterrock

COS har främst inriktad sig på ett funktionellt och minimalistiskt, men samtidigt tidlöst mode. Nu finns upp till -50% på ett stort antal plagg hos COS, med allt från kostymer, skort till ytterplagg och skjortor.

Besök COS mellandagsrea

mellandagsrea skor

Rizzo finns nu rea på flera olika skomodeller, med allt från Chelsea-boots, Brogues till sneakers. Ett sällsynt tillfälle att bygga ut även skogarderoben.

Besök Rizzos mellandagsrea

asos mellandagsrea

ASOS är välkänt för sitt förmånliga brittiska herrmode och för ett par år sedan öppnade man även upp en svensk sida. Mellandagsrean är spektakulär hos ASOS, med stora rabatter på redan förmånliga priser. Eller vad sägs om -65% på bikerjackan ovan!

Besök mellandagsrean hos ASOS

klockor mellandagsrea

Ifall du söker efter eleganta alternativ av klockor till din nyårsoutfit finns nu ett utmärkt tillfälle till fynd hos Klockia. Bland annat finns denna fyrkantigt rundade modell från Morris Stockholm för -50%.

Besök mellandagsrean hos Klockia

stiliga kläder mellandagsrea

Om det finns ett plagg som varje män bör satsa lite extra på i basgarderoben är det skjortor. Hos Eton Shirts finns nu ett utmärkt tillfälle att skaffa kvalitetsskjortor till rabatterat pris när de från juldagen dragit igång med sin mellandagsrea och erbjuder -40% på de flesta av sina mest populära skjortor.

Besök Eton Shirts mellandagsrea

Swarovski

Har du någonsin drömt om att ha råd att skaffa din kvinna det lyxigaste bland smycken? Nu finns alla möjligheter till detta när Swarovski har upp till -50% på ett stort antal av sina allra lyxigaste smycken.

Besök Swarovskis mellandagsrea

mellandagsrea åhlens

På herravdelningen hos Åhlens finns nu -50% på ett stort urval av exklusiva märken, på allt från ytterplagg, kostymer och skor. I utbudet finns bland annat Tiger of Sweden, J. Lindeberg, Tommy Hilfiger och French Connection – bara för att nämna några.

Besök Åhlens mellandagsrea – upp till -50%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *