Mid-season Sale på Stayhard – Upp till 70% rabatt

rea herrkläder

Nyligen hade Stayhard kunddagar med rejäla rabatter på största delen av utbudet. Nu utökas dessa realisation med Mid-season Sale och rabatter ända upp till 70%.

Frågan är om detta samtidigt är slutförsäljning hos Stayhard. Förra tisdag meddelade Ellos Group som är ägare till Stayhard att man avveckla och stänga ner verksamheten per sista augusti 2022. Ellos Group äger förutom Stayhard även Ellos, Jotex och HomeRoom. Bristande lönsamhet har angetts som orsak till nedstängningen.

Om detta nu är slutförsäljning hos Stayhard är det ett bra tillfälle att passa på att fynda bland utbudet av bland annat sneakers, jeans och överskjortor. Som vi tidigare nämnt finns ett väldigt bra utbud inom dessa kategorier hos Stayhard.

herrkläder rea 2022

Slutförsäljningen innebär också att det troligen inte blir inköpt nya plagg hos Stayhard, utan nu handlar det om att avveckla lagret. Därför är det nu det ännu finns många storlekar i utbudet, medan det blir glesare bland plaggen ju längre fram vi kommer.

Vi kommer att fortsätta att tipsa om fynd du kan göra online på den nya reasidan för herrkläder vi snart lanserar. Här kommer du att hitta all den bästa rea på herrkläder som finns på nätet.

Här tipsar vi om snygga sneakers för män!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *