Stayhards kunddagar har börjat

herrkläder rea online

Med fokus på enkelhet, inspiration och sortimentsrelevans har Stayhard sedan starten 2005 försett sin kärnmålgrupp av unga män med kläder, skor, och accessoarer. Ett av Standards styrkor är dess egna varumärke Studio Total som möjliggör att de snabbt kan reagera på nya trender och kundernas efterfrågan. I denna linje hittar du också många prisvärda plagg som t.ex. jeans och sneakers.

Sneakers

Det finns ett stort intresse för sneakers hos både män och kvinnor. Speciellt till våren och sommaren är det en skomodell som ökar i popularitet. På den rea på herrkläder som Stayhard nu har hittar du många snygga modeller av sneaker till nedsatt pris.

Hit hör bland annat de stiliga modellerna från Sneaky Steve, som var en av de sneakers vi valde till bästa sneakers till kostym i vår stora guide till årets bästa sneakers nyligen.

Jeans

Utan att avslöja för mycket kan vi redan avslöja att jeansmodellerna våren och sommaren gärna skall vara lite lösare och med högre midja än vi vant oss vid de senaste säsongerna. Till sommaren får det också gärna vara en ljus modell som passar tillsammans med alla jordiga nyanser som dominerar vårens och sommarens färger i herrmodet

Redan 2018 lanserade Stayhard en ny jeanssida som förbättrade shoppingupplevelsen för kunden. I dagsläget är Stayhard en av de herrmodesajter med det bästa utbudet av jeans online. För att göra valet enklare för dig finns dessa jeans uppdelade i olika kategorier som Regular Fit, Skinny Fit och Loose Fit jeans.

Du hittar också en enkel passformsväljare, tillsammans med många bilder som gör det enklare att välja modell. Det hoover-effekt är tillagd för att du skall kunna zooma in på varje modell av jeans.

Redan vid lanseringen av den nya kategorin fanns ett 40-tal märken i utbudet och nu hittar du ännu fler hos Stayhard.

Ytterligare tips vid val av jeans

Ett tips när du köper jeans är också att tänka på vilka skor du har i garderoben. Som exempel ser ett par lösa jeans ser helt annorlunda ut beroende på om du väljer att bära dem tillsammans med sneakers eller sandaler. En av sommarens hetaste looks är ett par ljus och lösa jeans med stilrena sandaler eller loafers.

Det samma gäller om du planerar att bära skor som chelsea Boots. Till denna skomodell bör under inga omständigheter lösa och raka jeans bäras. Här är det Skinny Fit eller Regular Fit som gäller då du väljer jeans. Här hittar du snygga kängor och boots.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *