MQ hyllar julens stunder i ny kampanj

julkampanj julkalender kläder

Idag lanseras MQ:s julkampanj som lyfter fram julens stunder och frontas av fyra kända profiler. Profilernas roll i kampanjen är att med sin medverkan illustrera vad MQ står för samt vad julen betyder för dem. Julkampanjen kommer att synas i TV och digitala kanaler, i sociala medier samt i MQ:s egna kanaler. 

MQ är Sveriges största varumärkeskedja inom mode och har erbjudit stil sedan 1957. MQ står för klassisk och tidlös design och har lång erfarenhet inom material, passformer och kvalitet. Sedan nylanseringen av sidan MQ Marqet har klara framsteg gjorts gällande både utbud bland kläder och kundupplevelsen.

MQ Marqets julkampanj

MQ står för Mode – Stil – Kvalitet och det är precis vad man försöker förmedla med julkampanjen. Den handlar även om på vilket sätt man kan få julen att bli så glädjefylld, enkel och kvalitativ som möjligt. Profilerna i julkampanjen; Alexia Kafkaletos, Ebba Kleberg von Sydow, Michel Tornéus och Roy Fares bär utvalda och klassiska plagg från julens kollektion.

rea på herrkläder

Deras roll är att med sin medverkan kommunicera MQ:s budskap och dela med sig av sina reflektioner och tips kring julen. Detta lyfts fram i reklamfilmen som kommer gå i TV och i profilernas individuella kortfilmer som kommer spridas i digitala kanaler under kampanjperioden.

julkampanj herrkläder

Herrkollektionen sammanfattas med orden enkel, bekväm och självklar och har influenser från preppy till sport och består bland annat av stickade tröjor, sportig väst till en mjukare home wear kollektion. 

Julkampanjen är regisserad och producerad av Garland + Pine och filmen illustrerar tillfällen att träffas, ögonblick att minnas och att julen är full av härliga stunder med vänner och familj. Tillsammans med MOLINO PR som ansvarar för medieköp och profiler i kombination med Omniarch kommer julkampanjen tas ut i flera mediala kanaler och format samtidigt. 

MQ:s julkalender har lanserats

Nu första december är det många webbsajter som startat med sina julkalendrar med specialerbjudanden. Det gäller även MQ Marqet där du varje dag fram till julafton hittar nya erbjudanden. I dagens lucka hittar du handskar för halva priset. Ett perfekt tillfället att passa på och köpa en julklapp till någon du bryr dig om eller till dig själv.

Live Shopping med Roy och Ebba på MQ Marqet

live shopping kläder online

Vi har tidigare skrivit om trenden med Live Shopping här på Gentlemannaguiden. Precis som vi önskat har nu också allt fler modesajter även börjat lansera Live Shopping för herrkläder – däribland MQ Marqet som redan sänts sitt första avsnitt med Ebba Kleberg von Sydow och Roy Fares som guidade oss genom höstmodet 2021.

Snart väntar också vinterkollektionen där vi under en livesändningen får ta del av vinterns nyckelplagg. Vi får lära oss knepen till en smartare garderob samt stilsäkra råd inför julens mysiga stunder och festliga tillfällen.

Live Shopping med Ebba och Roy äger rum torsdag 9 december kl. 19.00 på https://www.mq.se/liveshopping/

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *