Boka din egen butik hos MQ MARQET

mode för män shopping

Pandemin har medfört stora förändringar i våra shoppingvanor. Redan innan den slog till hade en allt större del av handeln flyttat från fysiska butiker till e-handel. Nu har denna trend accelererat och många butiker har också gjort mycket för att anpassa sig till nya förhållanden.

En av de största trenderna just nu är live shopping. Ett koncept som innebär att modeaktörerna själva aktivt förevisar kläder online. I allmänhet görs detta till en interaktiv upplevelse där kunderna kan ställa frågor och shoppa i realtid.

Det är ingen helt ny företeelse. I flera år har vi kunnat se så kallade influencers sälja produkter genom live sändningar på sociala medier som Instagram. Det är dock tydligt att även webbutikerna tvingats anpassa sig, ta ett aktivare grepp och själva söka sig ut till kunderna.

MQ MARQET live shopping

En av de svenska sajter som erbjuder live shopping är MQ MARQET. Här har vi under året kunnat se livesändningar med live shopping och modevisningar med nya märken i fokus. Här har bland annat funnits möjlighet att stifta bekantskap med designers bakom märken.

Ännu så länge har mode för män inte funnits med i live shopping-upplevelsen. Men det lär säkert komma inom kort.

Boka din egen butik hos MQ MARQET

En annan nyhet som nu kommit hos MQ MARQET är möjligheten att boka deras butiker för shopping.  ”Boka din egen butik” är ett koncept som låter MQ MARQETs kunder handla och få service på ett helt nytt covid-säkert sätt.

Du kan helt enkelt reservera en tid utanför ordinarie öppettider och få tillgång till hela butiken ensam. Du får samtidigt tillgång till en personal shopper om så önskas.

Även detta är ett sätt för många modeföretag att hitta nya sätt att tillgodose kunders önskemål och behov till följa av ändrade förhållande.

Denna tjänsten erbjuds i MQ MARQETs samtliga butiker och kan bokas på bokadirekt.se, alternativt i kassan i butik. Att boka butiken är kostnadsfritt utan köptvång, och gäller för en till två personer åt gången.

Skrädderi finns på plats om något behöver justeras och personalen arbetar med munskydd/visir.

Utbudet av herrplagg hos MQ MARQET

MQ MARQET erbjuder idag över 10 olika varumärken inom herrmode. Här finns allt från välskräddade Bläck och anrika Bondelid till Lyle & Scott. Du hittar också denimmärken som Lee och Replay.

Det senaste märket att lanseras hos MQ MARQET var J.Lindeberg som kom i slutet av februari. J.Lindeberg erbjuder herrplagg inom sport och mode genom att kombinera skarpa siluetter med funktionaliteten från activewear.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *