Tips på sista-minuten-julklappar för män

tips på sista minuten julklappar för män 2020

Har du glömt att köpa julklappar eller har du bara svårt att komma att hitta på bra idéer denna jul? Inga problem, här har vi några bra julklappar för män som inte är beroende av leveranstider eller postens inte alltid så tillförlitliga distribution. 

Vi har tidigare delat med oss av julklappstips för män och julklappar till kvinnor. Om ni är beställer senast imorgon den 19:e december borde det inte vara något problem att hinna få julklapparna innan julafton. Om ni dock väntar längre än det kan det bli svårt att hinna få julklapparna leverade till julafton.

Bästa tips på sista-minuten-julklappar

Prenumerationstjänster har blivit allt populärare även bland män under de senaste åren. Speciellt inom skönhet och grooming har dessa tjänster följt den allmänna trenden med ett allt större intresse bland män för produkter inom detta område.

Men så ligger vi också långt efter kvinnorna, så med tanke på utgångsläget är det inte speciellt märkligt att vi sett en stor ökning i intresset bland män.

Presentkort som julklapp för män

Här är några tips på prenumerationstjänster för män som vi kan rekommendera och som man kan ge bort t.ex. som ett presentkort i julklapp. Eftersom du kan ladda ner dessa direkt från nätet behöver du alltså inte förlita dig på leverans från nätbutiken. I många fall kan också presentkort vara att föredra om du har svårt att välja julklapp, eftersom mottagaren då kan välja fritt bland utbud hos olika nätbutiker.

Gents – Presentkort i julklapp

tips på julklappar sista minuten

Ett presentkort hos Gents är den perfekta julklappen om du har svårt att veta vad du skall köpa. Då kan nämligen låta personen själv välja vad denna behöver och vill ha. Hos Gents finns ett stort utbud av exklusiva parfymer, hudvård och andra skönhetsprodukter för män.

Det är bara att skriva in det belopp som du vill ge bort i present och sedan skickas detta kort till dig på e-mail. Du behöver bara skriva ut presentkortet eller skriva av koden i ett personligt gratulationskort.

Denna kod är sedan giltig på Gents.se eller i Gents fysiska butiker. Den kan användas flera gånger ända tills hela beloppet är förbrukat.

Tidningsprenumeration – Läsning för alla smaker

bästa sista minuten julklapp tidningsprenumeration

För den som gillar att läsa och har ett specialintresse är en tidningsprenumeration den perfekta julklappen. Detta är också en julklapp där du inte är beroende av leverans. Det är bara att göra beställning av valfri tidning åt den du vill uppvakta och sedan skriva ett kort.

Det är alltid uppskattat att få en tidning färska nyheter inom ett område man gillar att läsa om. Detta oavsett om det handlar om en dagstidning eller en tidning som kommer ut varje månad. Du kan själv välja hur länge du prenumerationstiden sträcker sig.

Ett gott tips är att en prenumeration på minst 6 månader om du uppvaktar någon med denna typ av julklapp.

Ge bort ett evenemang

evenemang sista minuten julklapp 2021

Årets julklapp 2021 är ett evenemang. Denna typ av julklappar är också ett perfekt exempel på julklappar som inte kräver leverans, utan du kan genast ladda ner vald upplevelse och ge bort det som julklapp.

Det är också många gånger ett bättre alternativ än en fysisk julklapp om du känner till mottagarens intressen. Har din partner eller dina föräldrar ett specialintresse? Kolla då in om det råkar finnas ett evenemang som passar in på dessa intressen.

På t.ex. Upplevelse.com hittar du allt från musikalkvällar, whiskyprovningar till helikopterturer. Upplevelserna finns också i många olika prisklasser. Den stora fördelen är också att dessa evenemang är inom landet, vilket gör att du inte behöver oroa dig över om pandemin kan ställa till det i reseplanerna.

The Man Box

tips på sista minuten julklappar 2021

The Man Box är en prenumerationstjänst på skönhet där en lyxig box fylld med fem utvalda lifestyle- och groomingprodukter landar i brevlådan en gång i kvartalet för 169 kr/box – tillsammans med deras eget beautymagasin GLOSSY Mag. 

Detta är perfekt för den som är nyfiken på nya produkter inom skönhet för män. Det är ju inte så lätt att pröva sig fram bland hudvårdsprodukter på samma sätt som med parfymer.

Genom att få hemskickat intressanta nyheter inom området kan man i lugn och ro pröva sig fram och därigenom hitta sin favorit gällande t.ex. hudvård. 

Vi män är ofta lite slarviga med hudvård och speciellt på vintern brukar detta kunna göra att huden blir grå och livlös. Tillsammans med motion och rikligt med vatten är dessa produkter två bra skönhetstips till vintern.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *