Tips på sista-minuten-julklappar för män

tips på sista minuten julklappar för män 2020

Har du glömt att köpa julklappar eller har du bara svårt att komma att hitta på bra idéer denna jul? Inga problem, här har vi några bra julklappar för män som inte är beroende av leveranstider eller postens inte alltid så tillförlitliga distribution. 

Prenumerationstjänster har blivit allt populärare även bland män under de senaste åren. Speciellt inom skönhet och grooming har dessa tjänster följt den allmänna trenden med ett allt större intresse bland män för produkter inom detta område.

Men så ligger vi också långt efter kvinnorna, så med tanke på utgångsläget är det inte speciellt märkligt att vi sett en stor ökning i intresset bland män.

Presentkort som julklapp för män

Här är några tips på prenumerationstjänster för män som vi kan rekommendera och som man kan ge bort t.ex. som ett presentkort i julklapp.

Gents – Presentkort i julklapp

Ett presentkort hos Gents är den perfekta julklappen om du har svårt att veta vad du skall köpa. Då kan nämligen låta personen själv välja vad denna behöver och vill ha. Hos Gents finns ett stort utbud av exklusiva parfymer, hudvård och andra skönhetsprodukter för män.

Det är bara att skriva in det belopp som du vill ge bort i present och sedan skickas detta kort till dig på e-mail. Du behöver bara skriva ut presentkortet eller skriva av koden i ett personligt gratulationskort.

Denna kod är sedan giltig på Gents.se eller i Gents fysiska butiker. Den kan användas flera gånger ända tills hela beloppet är förbrukat.

Tidningsprenumeration – Läsning för alla smaker

bästa sista minuten julklapp tidningsprenumeration

För den som gillar att läsa och har ett specialintresse är en tidningsprenumeration den perfekta julklappen. Detta är också en julklapp där du inte är beroende av leverans. Det är bara att göra beställning av valfri tidning åt den du vill uppvakta och sedan skriva ett kort.

Det är alltid uppskattat att få en tidning färska nyheter inom ett område man gillar att läsa om. Detta oavsett om det handlar om en dagstidning eller en tidning som kommer ut varje månad. Du kan själv välja hur länge du prenumerationstiden sträcker sig.

Ett gott tips är att en prenumeration på minst 6 månader om du uppvaktar någon med denna typ av julklapp.

Razo – Kvalité i rakningen.

bästa sista minuten julklappar 2020

Razo är en medlemstjänst där man har som ambition att skapa den bästa möjliga rakupplevelsen. Därför har man valt material och fabriker med omsorg.

I startpaketet finns en hyvel med ett skaft tillverkat av metall med lång hållbarhet, ett reseskydd som skyddar bladen och håller dem torra samt tre rakblad tillverkade av svenskt stål.  Det möjliggör bästa möjliga skärpa med bara hälften av motståndet jämfört med traditionella blad.

På bilden syns även ett hyvelställ som är designat för att öka livslängden på rakblad och hyvel genom att hålla dem borta från vatten och smuts.

bästa sista minuten julklappar för män

Man kan komma igång med ett medlemskap för så lite som 68 kr. Sedan bestämmer kunden om rakblad utifrån hur ofta de rakar sig och betalar 128kr per leverans av refillblad. Man kan pausa, aktivera och anpassa medlemskapet utan bidningstid om man vill. 

The Man Box

tips på sista minuten julklappar 2020

The Man Box är en prenumerationstjänst på skönhet där en lyxig box fylld med fem utvalda lifestyle- och groomingprodukter landar i brevlådan en gång i kvartalet för 169 kr/box – tillsammans med deras eget beautymagasin GLOSSY Mag. 

Detta är perfekt för den som är nyfiken på nya produkter inom skönhet för män. Det är ju inte så lätt att pröva sig fram bland hudvårdsprodukter på samma sätt som med parfymer.

Genom att få hemskickat intressanta nyheter inom området kan man i lugn och ro pröva sig fram och därigenom hitta sin favorit gällande t.ex. hudvård. 

Vi män är ofta lite slarviga med hudvård och speciellt på vintern brukar detta kunna göra att huden blir grå och livlös. Tillsammans med motion och rikligt med vatten är dessa produkter två bra skönhetstips till vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *