Nordiska Kompaniet introducerar Live Video Shopping

live shopping hos nk stockholm

Nu får vi en försmak på hur mycket av framtidens shopping kan komma att se ut! Imorgon torsdag 25 februari kl. 18.00 har nämligen Nordiska Kompaniet premiär för sin första live videoshopping. Livesändningen under ledning av Daniel Lindström presenterar NK Sports senaste nyheter som ska inspirera med smarta tips. 

Live Shopping med NK är ett nytt koncept där vi får inspireras av inbjudna gästers stiltips och shoppa live under sändningen. Under Live Shoppingen har du dessutom möjlighet att chatta, ställa frågor och ta del av exklusiva erbjudanden.

Detta är samtidigt ett utmärkt tillfälle att stifta bekantskap med en trolig framtida trend inom herrmode. I takt med att allt mer av shoppingen sker över nätet kommer allt fler aktörer att börja erbjuda även stilrådgivning online med interaktiva upplevelser.

Live Video Shopping under ledning av Daniel Lindström

live shopping nordiska kompaniet

Daniel Lindström, med en gedigen erfarenhet av löpning, kommer att guida Nordiska Kompaniets kunder till vårsäsongens bästa produktnyheter. Du kommer också att få smarta tips om hur du klär dig i olika väder och vilka prylar och material som gör en till en bättre löpare.

Under live shoppingen har kunden möjlighet att chatta och ställa frågor.

 Den här tiden på året är det en utmaning att hitta rätt utrustning för löpning. Ena dagen djup snö och kyla – nästa plusgrader, is och vatten. För att hjälpa till med detta kommer jag tillsammans med representanter från NK Sport att hålla i en inspirerande livesändning, säger Daniel Lindström, Fashion Director på Café Magazine och King Magazine. 

live shopping nk nordiska kompaniet

NK Sports största nyhet är Nikes löparsko Air Zoom Alphafly Next% Flyknit. Detta är fjolårets största nyhet bland löparskor, där en av världens största löpartävlingar stod bakom inspirationen till löparskon som skall hjälpa löparen slå sitt personbästa.

nike zoom alpha fly next

Skon har responsivt skummaterial och två Zoom enheter för att du ska kunna ta löpningen till nästa nivå inför ett maraton eller tävlingslopp. Det finns också en kolfiberplatta i fullängd som ger en framåtdrivande känsla i varje steg.

– På NK vidareutvecklar vi nu den digitala plattformen med en ny interaktiv shoppingupplevelse för att fortsätta inspirera och engagera våra besökare. Vi vill här lyfta vårt väl utvalda sortiment både genom vår egna expertis och med hjälp av våra NK-ambassadörer som guidar kunder till de rätta köpen, säger Karin Wickberg Marknadschef på Nordiska Kompaniet.

Live shoppingen kommer att sändas på länken https://www.nk.se/live-shopping och via landningssidan www.nk.se

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *