Nu släpper Kopparberg Gin nya spännande smaker!

Kopparberg mixed fruit gin nyhet juli 2020

Kopparbergs Bryggeri har det senaste året gjort succé med sin gin. Lagom till svenskarnas semester släpps en ny ginsmak på den svenska marknaden i form av Kopparberg Gin Mixed Fruit.

Kopparberg Gin lanserades i Storbritannien i fjol och blev årets mest framgångsrika dryckeslansering enligt KANTAR Top NPD (new product development). Under våren har Kopparberg Gin Strawberry&Lime och Kopparberg Gin Passionfruit&Orange succéartat lanserats i Sverige.

Kopparberg Gin Strawberry&Lime finns på hyllorna hos nästan var tredje av Systembolagets butiker och Kopparberg Gin Passionfruit&Orange finns att beställa i beställningssortimentet.

Kopparberg Gin Mixed Fruit nyhet juli 2020

I nyheten Kopparberg Gin Mixed Fruit gifter sig söta toner av svarta vinbär med friska toner av hallon, tillsammans med undertoner av enbär. Servera över is med tonic, gurka och mynta, eller varför inte med lemonad och toppa med självplockade bär?

Drycken är vegansk och glutenfri och passar perfekt att avnjutas under varma sommarkvällar på balkongen. Från och med den 22 juli finns den i Systembolagets beställningssortiment.

Är Kopparberg Gin&Lemonade sommarens mest efterlängtade nyhet?

Kopparberg Gin&Lemonade nyhet juli 2020

Ännu tidigare kommer en helt ny dryck från Kopparberg till Sverige. Idag lanseras nämligen Kopparberg Gin&Lemonade. Drycken släpps i sommarsmakerna Strawberry&Lime och Passionfruit&Orange.

Kopparberg Gin&Lemonade har en perfekt mix av fruktig gin och lemonad. Drycken finns i de två somriga smakerna Strawberry&Lime och Passionfruit&Orange.

Kopparberg Gin&Lemonade ny alkoholläsk

I Gin&Lemonade Passionfruit&Orange möter läskande lemonad bitter apelsinzest och exotisk passionsfrukt. I Gin&Lemonade Strawberry&Lime gifter sig lemonaden med söta toner av jordgubb och syrliga limetoner.

Dryckerna är ready-to-serve och passar därför utmärkt att avnjutas som de är – på stranden eller i hängmattan under varma semesterdagar.

Kopparberg ny alkoholläsk juli 2020

Precis som Kopparberg Gin är Kopparberg Gin&Lemonade veganska och glutenfria. De två smakerna finns tillgängliga i Systembolagets beställningssortiment från och med idag den 14 juli.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *