Ny podcast om herrstil har lanserats

podcast herrstil

Care of Carl, Nordens ledande onlinebutik för herrkläder i premiumsegmentet har nu lanserat podcasten The Care of Carl Podcast. Här får lyssnaren en gedigen allmänbildning inom stil och mode i ett kort, kärnfullt format.

Varje torsdag kommer Care of Carls egna stilrådgivare att dela med sig av sin kunskap kring stil och kläder i en ny podcast om herrstil.

podcast om herrmode

Podcast om herrstil och mode

Podcasten kommer att krossa stilmyter, beröra plaggvård och ge tips för hur en skapar sin drömgarderob. Podcasten är en förlängning av Carl Magazine, Care of Carls välbesökta digitala magasin, med fokus på den stilintresserade mannen som ständigt är på språng.  

– Vi värderar den nära relation som vi har till våra kunder mycket högt och vill att de ska kunna finna allt de söker gällande stil, kläder och plaggvård hos oss. Nu tar vi Carl Magazine till nästa nivå i podcastformat, anpassat för den stilintresserade som ofta är på språng, berättar Henning Källqvist, vd och grundare av Care of Carl. 

podcast herrstil 2021

I magasinets kommentarsfält är många stilfrågor återkommande, vilket tyder på både intresse och kunskapsluckor. I podcasten gör företaget sin expertis ännu mer tillgänglig för den som söker snabb och kärnfull kunskap om stil.  

– Vi brinner för stil och det känns bra att kunna göra vår kunskap ännu mer tillgänglig i ett kort och kärnfullt, audiellt format, fortsätter Henning Källqvist. Vi vill att podden ska ge vägledning, skapa mervärde, fylla de kunskapsluckor som finns samt engagera redan kunniga lyssnare. Vi hoppas på ett mycket spännande och intressant utbyte med våra kunder

The Care of Carl Podcast lanserades i december och finns tillgänglig på Spotify, Apple Podcasts och Acast.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *