Nya Herravdelningen på Åhléns City har öppnat!

ny herravdelning på åhlens city i stockholm

Under vintern och våren har Herrplanet på Åhléns City Stockholm genomgått en total renovering från golv till tak och står nu klar att öppnas.

Den nya herravdelningen bjuder på ett helt nytt koncept med en mängd nya varumärken och aktörer. Den stora invigningen kommer att ske först till hösten, men redan nu i slutet av maj har herrplanet smygpremiär i enlighet med de ursprungliga planerna.

åhlens nya herravdelning öppnar i maj 2020

Omfattande renovering

Under renoveringen har man bytt golv och tak, gjort om ytskikten och utöver det passat på att byta ut belysning och inredning. 

Åhléns herravdelning öppnar med ett förändrat marknadsplatskoncept och en mängd nya varumärken. På planet finns finns enskilda shopar såsom J. Lindeberg, Eton och Filippa K, som även uppdaterat sina shopkoncept.

åhlens nya herravdelning 2020

Några av de nya varumärken som nu även erbjuds kunderna är Ralph Lauren, French Connection, Scotch & Soda, Woodbird och Xacus. Till hösten tillkommer varumärkena Ecoalf och Topo Design i sortimentet. 

Jag är mycket glad och stolt över vårt ombyggda herrplan, det nya konceptet lyfter verkligen shoppingupplevelsen och förstärker Åhléns som den självklara shoppingdestinationen för herrmode. Vårt herrplan är inspirerande och inbjuder alla att komma till oss och hitta det de söker. Vi ser fram emot att få hjälpa och möta både våra gamla och nya kunder på vår moderna nya herravdelning, kommenterar Mattias Jacobsson, Varuhuschef Åhléns City Stockholm.

För att stärka helhetsupplevelsen på Åhléns City som marknadsplats öppnar även Barberaren Tailor’s Barber’s på herrytan i slutet av maj och i augusti öppnar hamburgerrestaurangen Vigårda i anslutning till herrplanet.

Åhlens och dess rika historia

åhlen och holm historia

Ifjol firade Åhlens sitt 120-års jubileum runtom i Sverige, något som vi även uppmärksammade här på Gentlemannaguiden.

Det är mycket intressant som är på gång hos Åhlens City i Stockholm. Ifjol på hösten öppnade även den japanska detaljhandelskedjan Muji sin första butik i Sverige. En butik som samtidigt är den största i Europa och breder ut som på hela fjärde våningen.

Nu är alltså en ny intressant nyhet på gång för alla modeintressrade män när den nya herravdelningen har premiär. För den som inte tidigare besökt butiken kan vi också passa på och tipsa om parfymavdelningen hos Åhlens.

Där hittar du ett väldigt brett utbud av märken. Det samma gäller även onlinebutiken hos Åhlens, som har ett av de största utbuden inom skönhet för män på nätet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *