Nya lyxklockan Breitling Top Time Deus har lanserats!

nya breitling klocka 2021

Breitling är ett av världens främsta märken bland lyxklockor, med Navitimer som den mest klassiska och eftertraktade bland modellerna. Nu lanserar Breitling en ny klocka i samarbete med livsstilsvarumärket Deus Ex Machina.

Breitling meddelar nu om partnerskap med det australiska livsstilsvarumärket Deus Ex Machina. Klockan Top Time Deus är designad för ett äventyrligt liv och en hyllning till Breitlings ursprungliga modell från 1960-talet och den nomadanda som fanns under denna tidsperiod.

Samarbetet innebär även att Breitling blir den officiella tidmätaren för den episka motorcykeltävlingen Deus Swank Rally, som firar vintage-motorcyklar i en variation av olika platser av världen.

ny breitlind klocka 2021

Breitling Top Time Deus

Den första modellen av Top Time hade en klar vision; att passa behovet av unga och aktiva yrkesutövare med ett utbud av ultramoderna kronografer.

Den retro vibe som klockan ger har en bestående lockelse bland klockentusiaster. Det handlar inte endast om att hålla koll på tiden, utan det är en klocka som går att bära oavsett vilka äventyr livet bjuder på.

boett breitlind

Klockan är robust men ändå elegant. Den nya versionen har ett armband i kalvskinn med racing-tema. Silvervisaren har gula och orange detaljer. På baksidan av den 41 mm tjocka boetten i rostfritt stål finns ikoniska Deus konstverk av motorcyklist i retrostil.

ny modell från breitling

En annan kul detalj är de kronografvisarna i form av en blixt.

Det finns endast 1500 exemplar tillgängliga av klockan. De första fyra veckorna säljs den exklusivt hos Breitling innan den når detaljhandeln.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *