Nya snygga herrkläder från veckan som gått

snygga herrkläder sommar 2022
Bild: Oscar Jacobson sommar 2022

Vi har nu fått en försmak på sommarväder här i Sverige. Det är också i samband med detta många märker bristerna i sina garderober. Som tur är det högtryck hos herrmodebutikerna online och mängder av stiliga plagg kommer in varje vecka.

Här tar vi fram snygga herrkläder från veckan som gått.

Snygg och praktisk sommarkostym

Precis som vi förutspådde förra veckan har nu också byxorna Thodd, som hör till denna stiliga sommarkostym från Tiger of Sweden anlänt till herrmodebutiken Care of Carl. Detta är en kostym med smal passform, som är tillverkad i en mjuk, stretchig blandning av ull och syntetiska fiber. Det ger kostymen ett lätt skrynkelmotstånd som är perfekt även för resenären.

Snygg overshirt i sommarens modefärg 2022

En overshirt i linne är ett absolut måste till sommaren 2022. Här är en overshirt från Oscar Jacobson i läcker sandfärgad nyans som nyligen lanserats. Kombinera gärna din outfit som modellen ovan, med de läckra linnebyxorna i navy som vi tipsade om förra veckan. Till detta är också Penny Loafers i mocka från Crockett & Jones oerhört snyggt.

Oscar Jacobson är förövrigt ett av de märken med det absolut bästa utbudet av overshirts i linne på marknaden. De använder själva benämningen skjortjacka för plagget, något som är minst lika rätt. Kärt barn har många namn. Här hittar du en guide från Oscar Jacobson för hur du hittar rätt skjortjacka för säsongen.

Espadriller i loafer-modell

Om du letar efter snygga sommarskor har vi här en mångsidig modell som vi kan rekommendera. Castañer är känt för sina högklassiga, handsydda espadriller. Här har du en i loafer-modell som kombinerar det bästa från de två olika skomodellerna. Den har en ovansida i stilig mocka och en innersula i jute, samt slitsula i gummi.

Dessa skor är mycket snygga att använda både med långbyxor och shorts. Framförallt till shorts rekommenderar vi att du har åtminstone ett par stilrena espadriller i garderoben denna sommar. Just denna modell finns också i flera olika färger.

Nytt prisvärt solglasögonmärke

Vi har tidigare benämnt TBD Eyewear som ett av de mest prisvärda bland snygga solglasögon för män. Deras klassiska solglasögonmodeller är definitivt något att satsa på även sommaren 2022.

Nu finns en konkurrent till denna titel ut på marknaden i form av James Ay. I utbudet hittar du en rad stilrena modeller, där vi framförallt fastnat för den rundade modellen Kindred. Det som gör denna modell speciellt bra är att de även har utåtstående bågar som gör att de passar även lite rundare ansiktsformer.

Till designen påminner de en del om en av våra favoriter, modellen Gregory Peck från Oliver Peoples, men med något tjockare bågar. Priset är också betydligt lägre och ligger på under hälften av det du betalar för ett par märkesglasögon från Oliver Peoples.

Definitivt en av de mest prisvärda solglasögonen på marknaden just nu!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *