Snyggaste nyheterna från veckan – Här är våra val!

snygga sommarstilar herr vår sommar 2022
John Henric vår/sommar 2022

Här på Gentlemannaguiden håller vi hela tiden utkik efter nya snygga herrplagg som anländer till modebutiker online. Denna vecka vill vi speciellt lyfta några stiliga sommarplagg och tipsar även om några köpvärda reaplagg inför sommaren.

Linneplagg är alltid populärt till sommarhalvåret. Det gäller speciellt nu när vi har många sommarfester att se fram emot. Då är det goda nyheter att det är många herrmodebutiker som får in nya linneplagg just nu.

Byxor i lin, bomull och elastan

En nyhet som vi valt att lyfta fram denna vecka är dessa läckra byxor med namnet Grant från J. Lindeberg. De har avsmalnande ben, pressveck och även uppslag nere vid byxbenen. Det som vi speciellt gillar med byxorna är att de är i en blandning av lin, bomull och elastan. Något som gör dem lite mer hållbara än vanliga linnebyxor, utan att för den skull förlora den svala känsla som detta tyg ger.

Byxorna finns i fyra olika färger. Vita byxor är ett absolut måste bland snygga herrbyxor denna sommar och här har du ett utmärkt alternativ!

Mjuk och stretchig sommarkostym

Inför kommande studentfester är det många som letar efter snygga kostymer som gärna får vara somriga. Här har vi ett utmärkt alternativ i form av kavajen Jarl från Tiger of Sweden. Denna kavaj är tillverkad i en mjuk, stretchig blandning av ull och syntetiska fiber . Det ger ett lätt skrynkelmotstånd som är perfekt även för resor om du behöver en sommarkavaj i jobbet.

Tillhörande Thodd byxor lär dyka upp hos Care of Carl inom kort.

Fräscha overhirts i linne

Vid sidan om kavajer, kostymer och byxor är även overshirts i linne ett väldigt hett herrplagg våren och sommaren 2022. Då är det välkommet att du i vår- och sommarkollektionen hos danska NN07 hittar några riktigt snygga overshirts i linne. Till vänster har du en overshirt med rymlig passform, som är tillverkad i en kraftig linnekvalitet. Denna passar perfekt t.ex. med ljusa jeans i rak passform som t.ex. Levi’s 501 eller varför inte mörkblå chinos tillsammans med loafers.

Det första alternativet passar perfekt till vardagen och det andra till någon av festkvällarna under våren och sommaren.

Till höger hittar du en något ljusare overshirt med omvänd ordning på fickorna framtill. Vi kan rekommendera en likadan outfit även till denna, snarare än de benvita byxor modellen använder.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *