Nylansering av OMEGA Constellation Gents Collection

omega nya constellation gent

Omega är kanske mest känt för sina modeller Speedmaster och Seamaster. Men som vi kunnat se tidigare har även OMEGA:s kostymklocka Constellation stor efterfrågan på auktioner runtom i världen. Nu nylanserar OMEGA sin ikoniska och sofistikerade klocka Constellation Gents. Klockan kom för första gången ut på marknaden redan år 1952, men det är modellerna från 1982 som har den design vi känner igen i dagens läge. Den nya linjen kommer i både 39 mm och 36 mm för män.

Vi är nu framme vid den femte generationen av denna berömda linje. Även om designen är trogen sin stilrena design har modellerna fått några betydande uppdateringar. Alla modeller i kollektionen har uppgraderats till Master Chronometer och uppnår på så vis den schweiziska industrins högsta certifiering för precision, prestanda och magnetiskt motstånd.

nya constellation klocka från omega

Genom safirkristallen på bakboetten finns OMEGAs Co-Axial Master Chronometer Caliber 8800/8801. Kollektionen består av 26 nya modeller där OMEGA har skapat ett urval av färger och mönster på visarna.

omega constellation

Alla modeller är tillverkade av 18K gult guld, 18K Sedna™ guld och rostfritt stål och utstrålar en förfinad känsla av lyx och elegans.

new omega constellation

Urverket presenteras på traditionella armband eller färgglada läderband som ger en känsla av en utsökt klass.

nylansering omega constellation

Polerade och fasade kanter runt boetten, klorna och armbandet bidrar ytterligare till elegansen hos den nya klockan.

omega kostymklockor

En ny smalare bezel med omdesignade romerska siffror syns också på de nya modellerna.

snyggaste kostymklockorna för män

De klor som kommit att känneteckna OMEGA:s Constellation modell har gjorts bredare och tunnare.

herrmode klockor

Kronan har gjorts mer konisk för att ytterligare bidra till en sofistikerad look.

stiliga herrklockor

Slutligen har också visarna och timmarkörerna designats om och inspirationen till dessa har hämtats från det oktogon-formade Freedom Tower i New York, vars namn formellt har ändrats till One World Trade Center.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *