Oscar Jacobson presenterar The Tailored Denim – Skandinaviens första skräddarsydda jeanskollektion

oscar Jacobson jeans kollektion

Ett par snygga jeans är ett av nyckelplaggen i varje mans garderob. Nu lanserar ett av Sveriges mest anrika klädmärken Oscar Jacobson sina första jeans på marknaden. Det är inte vilka jeans som helst, utan en skräddad jeanskollektion som andas Oscar Jacobsons DNA.

När Oscar Jacobson nu lanserar sina första jeans slår man till på stort. Dessa jeans är ett resultat av Oscar Jacobsons kunskap inom skrädderi och hantverk tillsammans med Roland Hjorts denimexpertis. Hjort är en legend inom skandinaviskt mode och grundare av märket WhyRed.

Jeans designade i Sverige i denim från Italien

oscar Jacobson herrmode jeans

Passformen på jeansen är inspirerade av Oscar Jacobsons befintliga byxsortiment. De är designade i Sverige i denim från Candiani i Italien. Jeansen är vävda på gamla, begagnade vävstolar från Levi’s.

oscar Jacobson skräddarsydda jeans

Detta är med andra ord en exklusivt skräddad jeanskollektion för dig som vill känna dig välklädd under alla tillfällen i livet – under allt från jobb till fritid och fest.

oscar Jacobson nya jeans 2022

The Oscar Jacobson Tailored Denim Collection innehåller tre olika passformer och kommer i tre olika nyanser.

oscar Jacobsons nya skräddarsydda jeans

Redan nu kan du handlar kollektionen online hos Oscarjacobson.com.

Fynda på Oscar Jacobsons rea online

Samtidigt vill vi passa på att tipsa om Oscar Jacobsons stora herrmoderea där du nu hittar kvalitetsplagg till rabatterat pris på 40-50%. Vi har redan i flera omgångar inkluderat nyckelplagg från Oscar Jacobson i vår trendkoll inför olika säsonger och nu hittar du dessa till reapriser.

Här har vi skrivit mer om Sveriges bästa herrmoderea hos Oscar Jacobson.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *